22.02 |

Första adventus

I fredags hade jag tänkt se genrepet till KJ's julkonsert och gymma, orkade intetdera. Åkte ist till m-berg för att luncha och spana in black friday erbjudanden med mamma. Hittade dock inget av intresse där men beställde lite grejs på internätet. Resten av helgen har jag jobbat på julmarknader, en chill i Karlslund och en mkt långt ifrån chill i Wadköping idag. Det var tydligen rekordmånga människor, är helt schlöt.
Nu skulle det sitta perekt med helg ://///////
 
 

21.31 |

Bästastebästa!!!

Måste ta och berätta om min torsdag för den va så bra!! Jag åkte till skolan som vanligt men var bara på uno lektion för hade en tid på vårdcentralen. När jag hade landat på kumla station gick jag in på maxi innan jag promenerade hem. Jag hade fått två påminnselser om att jag hade ett paket från Zalando att hämta ut, hade dock inte beställt något fran Zalando. Så jag tänkte kolla i vilket namn det stod samt upplysa dem om att de hade skickat påminnelserna fel, blev aningen överaskad när namnet var Herman Rogefors! Egentligen fick jag inte hämta ut det men tjejen i kassan var förstående och snäll. Jag bar paketet heela vägen hem trots att jag höll på att sprängas av nyfikenhet och egentligen bara ville slita upp det på direkten!
Detta låg i!!
Haha alltså jag fattar ingenting. Jag visste inte ens om att han visste att jag ville ha det?? Och så har han köpt det till mig när han är på andra sidan jorden? I rätt storlek och allt? Jag är fortfarande så himla överaskad och gla<3. 
 
På vårdcentralen skulle jag göra pricktest dvs få reda på vilka allergier jag har. Kan stolt tala om att jag kan skaffa 100 sånna här
HAhahA skoja det finns ju bara en Ärnst. Men katter!!!!!! Mina alleriger är mest hund & gräs plus lite kvalster & björk. För att fira (lr för att vi var hungriga) köpte mamma och jag med sallad hem.
De va den himla bra torsdagen det!

22.44 |

HEjjHoPP

Long time no see xP!! Det känns som att ganska lite har hänt? I helgen gjorde jag nada vilket faktiskt var jätteskönt och i skolan händer ju inget spännande. Jag har köpt två nya saker
1. ett skrivbord som jag länge vart på jakt efter. Harletat efter speciella mått då den ska stå på ett speciellt ställe och så har jag la haft lite andra önskemål. Nu är det efter två års sökande hittat! Snart är jag klar med detta rum och då ska jag visa mitt mästerverk. Mitt motto med detta rum har typ varit "den som väntar på något gott.." japp men assnyggt blir det. Vet att ni längtar.
2. Denna plånbok
25 pix på bra & begangnat. 
 
Idag har jag vart på årsmöte sen ätit på Java med Moa. Väldigt mysigt tkr om att catcha upp o bara prata om livet. Imorgon ska jag på pricktest och ta reda på vad min allergi är(pray to god it's not Ärnst pls(nt för att jag skulle bry mig om det var han men ändå träligt)) På friday ska jag på genrepet till Karl Johans julkonsert och i helgen ska jag jobba på jumarknader. Först en i Karlslund sen i Wadköping. 
 
Annan fakta: Om ca 11 timmar har jag varit ifrån Hermano i två veckor. Det känns konstigt men har gått snabbt. Hoppas resterande 10 gå lika snabbt.
 

21.30 |

Fiesta och siesta

Min fredagskväll var så himelans kul faktiskt. Så kul för jag var lite rädd för att jag skulle vara ledsen och inte ha kul, men kul var det. Så många bra människor som man blir glad av var där. Här är en bild på mig och Khosti i en dörrkrans:
Och så en flawless bild på mig innan jag blev full
Resten av denna helg jobbade jag, det var typ allt för jag var jättetrött båda kvällarna, tror jag gick och la mig 20.30 igår för jag orkade verkigen inte hålla ögonen öppna. Idag var jag hemma och pluggade, har hunnit skicka in 3 uppgifter så jag är nöjd. Har även hunnit med o höja ett betyg från 2:an, få lön och fixa securecode till mitt kort så jag kan handla på internät! Har redan spanat in en julklapp till mig sj<3. 

21.45 |

Lite ledsen och lite glad

Idag har det vart en annorlunda dag. Herman åkte iväg på sin tre månader långa Asienresa så min morgon var väldigt jobbig. Jag gick upp vid 6 för att göra klart en present han skulle få av mig, han vart jätteglad och när han hade fått den kramade vi bara om varandra, det var så jobbigt att veta att det är tre månader tills jag ska få krama om honom igen, det blir mycket tårar då. Sen åt vi frukost och efter det låg vi och höll om varandra igen tills jag hörde en bil utanför fönstret och förstod att hans föräldrar kom. Då brast det verkligen, även fast jag trodde att jag hade förstått så hade jag nog inte gjort det och all ångest jag haft över detta bara exploderade. Jag vet inte hur många gånger jag kramade och pussade honom innan jag fick inse att det var dags att låta honom åka. Nu sitter han på ett plan påväg till Dubai. När han hade åkt kände jag mig tom, sen ledsen, sen tom. Jag gjorde nästan ingenting på några timmar, efter ett tag hade jag väldigt mycket huvudvärk efter väldigt många tårar så jag gick och la mig för att sova bort det. Någon timme senare vaknar jag av att någon klappar på min kind och mitt rum stormas av 5 väldigt bra kompisar och 3 kg godis!! Det var så himlans fint av dom och jag är så himla glad över att ha hittat så fina vänner. Jag fick nog precis det jag behövde; lite kärlek, lite pepp och lite skratt (och mycket godis) Vi spelade lite spel och hade kul sen vid 17 åkte de hem igen och jag hade glömt bort att jag var ledsen. Efter det putsade jag lite skor och badade, jag har nyss ätit kvällsmat och nu ska jag sova. 
Och hur känns det just nu då? Det låter väl klyschigt men jag vet faktskt inget bättre sätt att förklara det på, för det känns bokstavligen talat som att en liten bit av mitt hjärta har slitits ur och ska nu flänga omkring i Asien. Och jag är så himla rädd om den där lilla biten, men det känns ändå tryggt på något sätt. Jag vet att han kommer ha kul, jag kommer vara såå hiiiimla glad när vi träffas i Thailand och jag tror det kan vara bra för oss på något sätt. Att sakna varandra liksom. Det känns också enklare nu när han har åkt än när jag visste att han snart skulle åka. Jag kan inte göra något åt det och nu kan jag börja se fram emot tills vi ska ses igen. Det är såklart jobbigt att jag måste ställa om mitt liv, jag ska lära mig att vara ensam och inte träffa han som jag träffat nästan varje dag i 9 månader. Det känns ändå bättre än vad jag trodde det skulle göra, mycket tack vara fina kåmpisar<3. Jag har mycket att göra och hinna med, det händer ju även mycket runt omkring vid den här tiden på året så jag ska nog klara mig även om det ibland kommer kännas som att jag ska sakna ihjäl mig. 
 
Det blev ett lång och känslosamt inlägg, men det har varit en lång och känslosam dag.

22.25 |

Frukost & ångest

 
Kolla på detta!!! Ser ni??? Bästa frukostbuffén evurrrr<333.
Här hängde jag igår morse, på tant grön i vintrosa med Herman och mamma Carina. Det är en liten allt i allo butik som ligger mitt ute på landet, de säljer saker som inredning, växter och godis och så har dom ett café där det kan finnas frukost, fika och lunch. Jag köpte en annanasplanta till pappa i farsdagpresent. Det var inte sista gången jag förtärde denna ljuvliga frukostbuffé vill jag lova.
 
Idag anmälde jag mig sjuk från min enda lektion och pluggat då jag har både religionsprov och argumenterande tal imorgon. Vid lunch åkte jag och Hermano till Goda Rum och åt. Mest otippade var att jag i entrén blev överfallen av en kramandes Klara, som har vart i Nordkorea en vecka? Det var kul skönt att ho e hemma.
 
Annars då, jo ja ångesten över att min trygghet snart kommer befinna sig på andra sidan jorden är mer och mer närvarande. Även fast jag vill vara glad för hans skull är jag ledsen för min skull och så kan det va. Men på fredag ska ja på hemmafest och sen ska jag jobba resten av helgen vilket kommer vara sjukt skönt, behöver verkligen vara busy. Skolan är ju en ängel på att hjälpa till med det också sen så ska PT-soffe få tag tag i mig, jag kanske överlever trots allt.

20.31 |

Schvamp

Har ej bloggat så mkt om lajfet på senaste och det har inte hänt så mkt i  lajfet heller. Jag har vart lite halvkraslig så hoppade halloween och har stoppat i mig esberitox, vitaminer och citron- & ingefärste. Har även hängt en del med min påg, den rackarn lämnar ju mig om en vecka och ska vara borta i tre hela månader, det är la inget jag ser fram emot så jättemycket. Kramar alltså på honom så mycket jag kan nu och försöker se fram emot att möta upp han i Thailand. En ny fonk har införskaffats, så skönt med en som fungerar!! Kmr även kunna bjuda på tjusigare bilder här. Har även byggt på mitt berg av läxor (min lyckliga läxfria tid är över, saknar) samt gjort en kantarellsoppa, såhär såg den ut:
Klart slut

23.02 |

sminkelismink

Jag har uppdaterat mig en del på skönhetsfronten på senaste tiden, gått och blivit en materalistisk hoe faktiskt, men så kan det vara ibland det är ok intalar jag mig själv. Jag har liksom haft pengar och börjat tycka smink e kul samt tagit nya viktiga ställningstagande ang djur och deras rättigheter (tänker skriva ett inlägg om detta någon gång när jag orkar). Kort och gott så köper jag inte djurtestat smink längre. Produkterna jag visar är alltså inte testade på djur, varken ingredienserna eller den färdiga produkten tjiho! Borstarna är gjorde av syntet, alltså inte djurhår.
 
Dessa läppbalsam kan jag inget annat än rekommendera, dom e så bra för läpparna! Märket "lypsyl" som jag har använt alla mina dagar innehåller en konstiga grejer som leder till ett "beroende" (läs mer om det här) men dessa läppbalsam är 100% naturliga och veganska! De är även Fairtrade och testar inte på djur, dubbeltoppen! Priset är ca 45:- st 
Borstar från real Techniques, asbra och djurvänliga! De är allra billigast på cocopanda.se
Ett rouge, en bronzer och en ögonskuggepalett från the Balm. Detta är mitt nya favoritmärke, allt är superbra superpigmenterat och håller länge! Jag har en highlighter därifrån sen typ ett år tillbaka och det syns knappt att den e använd trots att jag använder den flitigt. Tipstips.
Denna bronzer köpte jag i Götelaborg för jag var tvungen. Har velat ha den ett tag men den går typ inte att få tag på i Sverige och pallar inte beställa från utomlands hähä.. Men så var jag inne på Sephora och den fick följa med, den luktar chocklad!!
Ett vitt nagelack som har bra täckning. Jag vet att det är kladdigt men det blir snyggt efter några handtvättar så jag varken pallar eller kan göra snyggt ://
 Har även köpt två läppprudukter från Gerard Cosmetics, tänkte visa dem på någon gång. Det är ett läppstift och ett liquid lipstic och har hört såå mycke bra om dom!

17.47 |

Götelaborg

Hellow! Jag är hemkommen från Göteborg, sen i onsdags faktiskt men jaja. Jag hade det görgött där med min tjalle (det betyder pojke/grabb på göteborska enligt 123an.tjosan.se så jag litar på det). Vi bodde på hotel Flora och det var så bra! Först hade vi ett basic rum med utsikt mot innergården men frågade snällt om vi fick byta och vips så hade vi ett superfint rum med jättefin utsikt mot park o vatten o sånt, designer-rum till och med tydligen. 
Första dagen chillde vi på hotellet, badade lite och så sen tänkte vi gå ut och äta på kvällen men tydligen så har varenda restaurang i Göteborg stängt på måndagar? Det var ju en miss men vi köpte take-away-sushi från Yama och åt på hotellrummet framför homeland, jag var då inte den som klaga.
Dag två började med superfrukost, alltså verkligen! Så himla bra hotellfrukost, det brukar ju va gott men detta! Brämhults juicer, smoothiee, massa frukt, färskt bröd, Johan & Nyström te, parmaskinka, St. Dalfour marmelader, nutella, jordnötssmör + allt vanligt som ägg och bacon!
Sen strosade vi omkring på Göteborgs gator, så fint och mysigt! Detta var typ min första gång i Göteborg, jag har vart på Liseberg pch Universeum men aldrig riktigt sett staden! Nu älskar jag den, verkligen 100 gånger bättre än fyrkantiga Stockholm. Och så trevliga människor att jag blev chockad. Jag shoppade en del sen åt vi på Vapiano, udda och kul koncept + god pasta!
Efter en misslyckad jakt på restaurang dag 1 gav vi oss ut på en ny jakt 
Och hamnade på the Barn!! Vi drack en flaska Rosé och åt supergoda hamburgare, kul grej är att det var våran åttamånadersdag men ingen av oss visste det :/. Kan ju i alla fall låtsas att vi firade. Rekommenderar verkligen btw, god mat & trevlig personal!
Sista dagen åt vi frukost, tog det lungt och checkade ut vid 12 sen åkte vi till Liseberg! Dom har börjat med Halloween på liserberg, allt var inte öppet utan tror det var ca 25 attraktioner man kunde åka men det var kul. Älskar karuseller, har så mycket panik hela tiden och bara skriker men det är liksom kul panik. 
bästa bilden på bästa mig faktiskt
Sen hejdå Liseberg och Götelaborg!