15.12 |

Jag e en free elf

Hej hallå! Har just kommit hem från jobbet o sitter o äter en sallad, perks of att jobba på en salladsbar. Har nu jobbat åtta dagar i sträck men imorgon är jag ledig!! OCH I ÖVERMORGON ÅKER JAG TILL EMMABODA!! Är så himla taggad på detta, men har ca 178 grejer att göra innan jag åker så måste la börja ta tag i det. Imorgon bjuder Jeremia på kvällsmat! O efter de ska nog jag och Soffe vidare ngnstan tror jag. Igår träffade jag mina kompisar som varti Grekland! Dvs Klara o Soffe, har haft det så lungt o skönt men nu börjar jobbet med att underhålla dessa understimulerade själar igen :/. skoja jag tkr om dom, vi åt pizza, drack te och prata sen joina Kajsa sen Herman sen åkte jag och Hermis t Kumla. 
 
Nu ska jag ta ett bad ciao ciao

21.01 |

Tönt

Jag hade en jättemysig dag igår! På förmiddagen åkte vi till Nora och åt noraglass (som var jättegott jöö har aldrig ätit det förut!) sen prommenerade vi omkring och kollade på fina hus innan vi kastade kläderna och tog ett dopp i det kalla vädret. Blöta, kalla och nöjda åkte vi tillbaka till Kumla o där hann jag fräscha till mig innan vi följde med mamma, Johan och deras kompisar ut på en restaurang här i Kumla! Det var supergod mat, vi satt där ett tag sen styrde vi kosan vidare mot Öret och Sf för att kolla på Jurassic World. Superbra var den! Superbra dag var det!
Bjuder på en gla' Herman och en gla' Johan
 
Idag har jag jobbat i Wadköping, pluggat körkorsteori o snart ska jag äta godis och kolla på batman. 

21.03 |

,´.´,

Hallihallå bloggN! Mina dagar går numera ut på att jobbajobbajobba, så har liksom inte mkt att skriva om och har litt annat att göra när jag e ledig.. Nåväl. I lördags var jag iaf på fest hos Olle och i tisdags var jag ute, det är typ det som händer när jag inte jobbar :P. Vi hitta en stor rabarb hos Olle
Annars trivs jag bra på båda jobben och är fortfarande såå glad, men också såå ovan haha! Jag börjar liksom inse att jag inte kommer ha något sommarlov såhär mitt sista sommarlov, inget åka med husvagnen till Öland, och sommarstugan har jag inte vart i ens EN gång den här sommaren. De e ju lite sorgligt, men imorgon är iaf både jag och Herman lediga LYX, det kommer hända typ en lr två gånger till denna sommar :/. Nu ska jag ät jordgubbar

20.31 |

Shoääs!!

Älskar!! Dom kmr från nelly

19.52 |

Mkt bra dag

Igår kom Kajsa och hämta mig, Sofia o Klara i Örebro vid 14. Först svängde vi förbi max och sen åkte vi vidare mot Aksersund o segling. Efter lite krångel o regn, snäckbåt o glass så fick vi segla i strålande sol! De va najs o kul. Även på kvällen var det var superfint väder så vi satte oss på en uteservering i Askersund och åt plocktallrik o drack vin, sen fick jag skjuts till Söbyängen.