22.40 |

Äntligen inte sjuk

HEEEJ/ en frisk!!! Äntligen!!! Gud jag hatar att vara sjuk usch fy blä. Dom senaste dagarna har som ni kanske förstår inte varit så intressanta. Har ätit(?) soppa, sovit och kollat på Star Wars. I torsdags när det var som värst åkte jag och pappa till vårdcentralen, jag var liiivrädd för att jag skulle ha halsfluss (min värsta rädsla typ) så ville ta det säkre före det osäkra. Plus ville ha pencilin så fort som möjligt i sånna fall för vill ju inte knapra sånt i alperna. Men det var ingenting allvarligt.
 
När jag låg där miserabel i min säng i fredags så fick jag världens bästa SMS av mina faster. Hon kanske hade fixat jobb åt mig!! Så jag skulle skriva ihop ett CV, vilket jag gjorde. Lämnade det i fredags och nu håller jag alla tummar jag äger på att jag ska få det. Det är på ett café här i Kumla! I helgen har jag kollat på mello och pluggat. Jag är äntligen klar med nationalekonomi-uppgiften vilket känns såhääääär skönt. Även pluggat matte och nu ska jag läsa klart min engelskabok.

01.15 |

Var e min katt

Sitter just i detta nu med en kopp nyponsoppa i ena handen och strepsils i den andra, bloggar alltså med föttena! Hehe nä vrf e jag så tråkig. Men jag e sjuk, sitter uppkrupen i sängen med halsont, feber och tung kropp (tyck synd om mig snälla behöver medlidande). Trots detta var jag pga vårt kassa betygssystem tvungen att pallra mig till skolan och mattelektionen idag. Har matteprov på fredag och chansen att jag kommer klara det och behålla mitt betyg är nog inte jättestor. Usch hatar skolan hatar prov hatar mina sena inlämningar hatar att jag inte kan plugga hatar stress.
 
 

00.36 |

90-taligt

Här e bilderna från helgen! så himla kul kväll & människor. 
18-åringen!!
Fotograf under kvällen var Emma Holm!
 
 
 
 
 
 

22.48 |

Livet e ju kult

Känns som mycket hänt sen sist så jag går som vanligt igenom bilder på min mobil och ni hänger me!!
Jag har hängt med Majaaaaa och hennes kåmpisar. Finns ingen bild men det har jag gjort nu vet ni.
Har strösat omkring på Marieberg med Linn och ätit sallad på mitt gamla jobb! Haha asså saknar det så mkt, fick i alla fall en stor påse med bullar och wienerbröd med mig hem<3. Köpte litt grejer också bl a. en vinterjacka och asfräna solglajjor jag ska ha me till Valle T!
Det var nattinnebandy!!!!! Man är väll med i världens finaste förening<33. Först träffades vi på stan och köpte massamassa godis, drickor och munkar för massa pengar. Sen åkte jag, Herman och Isak hem till Kumla för att hämta en kylbox? Jag vet inte. Kvällen var jättekul men stressig + drack fööör mycket energidricka. Skönt när man fick åka hem lix. Sov hos Klara.
 
Jag va i Romme med Papi och bror, finns ingen bild från de för mobilen dog pga av kylan. Det var lite för snöigt men fick ju äntligen använda mina nya skidkläder så yaa det va bra ändå. 
På kvällen var jag på Moas 18-årsfest och de va tema 90-tal! Min mystory var dölång och dökul, enligt mig. Man hade ju (blogg)turen att ha fotograf under kvällen så ni ska få ett inlägg med bilder från de. 
Fick pannkakor hos Klara, eller gjorde pannkakor hos Klara. De va gott och Klara orrade sig mkt hon kunde inför bilden, hoppas ni e nöjda.