16.54 |

Öjjland

Hej från husvagnen/ true camper since birth lol. Vi kom hit för några timmar sen och har inte hunnit görà så mycket, typ köpt en baugette som vi åt på stranden, det va mys. Förrgår var mkt kul. Det började med parkhäng med mina homies sen drog vi in till stan och sen på efterfest sen efterefterfest typ hehe. Jag var vaken till 8? Sen tog jag tåget hem 12. Kom hem sov en timme, vaknade fortfarande full, duscha åt mat sen satte jag mig i en bil i 7 timmar :))))))))) det :) var :) inte :) kul :)
Heido

12.57 |

Äntligen

Jag är så himla glad för att sommarvädret äntligen har kommit! Dom senaste dagarna har jag hängt vid poolen och varit ute och sprungit, typ. I söndags var jag ute och åt med la familia på en mysig restaurang i Kumla och igår var jag på grillfest i Örebro med mina kåmpisar. Idag ska jag packa och packa. JAG SKA JU TILL ÖLAND PÅ LÖRDAG, med min bäääästis!! Och idag åker jag till sommarstugan wiee.

23.06 |

Sommarlov japp

Jag skrev ett inlägg innan jag åkte till bråvalla men det verkar ha försvunnit?? Jaja senaste tiden har bestått av en stycken skolavslutning, jobbjobbjobb på dagis, midsommarfirande och bråvalla! Jag kom hem i söndags efter 5 härliga/skitiga/regninga/inte så nyktra dagar i norrköping. Dagen efter skulle jag jobba direkt så jag hann aldrig riktigt sova 15h+ som resten av mina kära vänner. Jag har jobbat heela veckan och idag tog hell slut. Typ det bästa som hänt mig, jag tycker inte om barn euw. Kände för att fira detta så på eftermiddagen drog jag mig in mot öret och träffa spång, vi åt pizza på Paolo's och såg the fault in our stars, himlans fin film grät floder. Sen satte vi oss i kvällsolen mittemot världens finaste läroverk och åt godis och prata i väntan på bussen. Mysit