21.57 |

Lite rädd lite glad

Heihei. Jag ligger i min säng och gör ingenting, vlket är något jag verkligen uppskattar. På senaste tiden har jag börjat inse hur extremt skoltrött jag är. Visst det är bara spurten kvar nu men tanken över att behöva producera ytterligare ett x antal textar och viktigaste; prestera på topp!!! det får mig att vilja kräkas. Kräkas blod nästan. Jag vill alltså ta studeten men samtidigt är jag så rädd för framtiden. Jag vet inte men jag har som ett moln över mig och har haft det ett tag. Det började med att jag såg ett avsnitt av så mycket bättre där Sven-Bertil Taube sa något i stil med "allt gick så fort". Jag har aldrig vart rädd för döden men den där meningen satte sig fast i mig, känslan av att allt snart ska vara över? Visst jag är bara 18 men bara det har gått megafort? Jag vet inte, det började i en mening och sen forsatte mina tankar vidare, hängde sig fast vid det och jag kan bara inte skaka det av mig. Sjukt jobbigt och en väldigt destruktiv tankebana att sitta fast i. 
 
Till roligare tankar. Igårnatt sov Klara hos mig. Vi badade bubbelbad jättelänge och pratade. Sånt som man gör. På morgonen skulle jag köra oss till skolan, det resulterade i att vi ej hittade någon parkering och kom 30 min sent. Efter skol var jag sååå trött men släpade mig iväg till gymmet då jag inte tränade något alls förra veckan och kände att bodyn behövde röra på sig. Sen körde jag hem och dog i min säng. Idag var jag trött och skoltrött orkar göra exakt 0 saker i skolan. Pappa hämtade upp mig när jag slutat och vi åkte hem till farfar för att ta en promenix med dogsen. 
 
Imorgon är det nattinnebandy!! En favoritdag faktiskt. Man lever i lyx den dagen, umgås med IF + har jättekul. Denna dag kräver ju lite planering och så så det är kul när man får njuta av det man jobbat för. Vid 10 ska jag va på skool för att fixa och trixa i gympasalen. Sen ska vi äta sushi och godis och remmar. Tjihoo

14.01 |

H&M Reareareeaaa

H&M
 
I brist på annat att göra kikade jag in på H&Ms rea igår och hittade jättejättemycket fint BILLIGT! Har fått dille på mörkgrönt och tkr särskilt mycket om off shoulder toppen. Har dock problem med sånna modeller för mina boobs ser så himla ocharmiga ut i dom? Men vill nästan chansa och hoppas att så inte är fallet med den för vill bara ha den i min garderob. Aa kanske lägger en stycken order här när lönen kmr o man inte är fattig längre. Tips är iaf att kika lite där!
 

23.46 |

Vuxen menscha

Var sååå avis på alla (för det var verkligen typ alla) som var ute igår, ville ju så gärna! Min original plan var att dra till Satin & popklubb & DANSA!! Määän fick förfrågan om att jobba hela helgen i torsdags typ. Man ska ju för bövelen inte klaga på det tackar gudarna för jobbät och rull på kontot + det var mkt välbehövligt nu för jag har inte jobbat på hela januari. Men det var faktiskt tortyr att ligga i sängen på fredagskväll och kolla mystorys that could've been me but my job is playin :'(.  
 
Körde för första gången till jobbet idag(!!!). Alltså vilken frihet att kunna gå upp 1 1/2 timme senare plus slippa gå från resecentrum till wadköping i -10. Älskar varje sekund av körkort (det nya centrala ämnet av alla min inlägg). När jag kom hem åkte jag och luddowitch o köpte thai & sushi sen har jag bara latat framför datorn för det är exakt allt jag orkar efter jobb. Imörra ska jag jobba igen. Klart slut.
 
cute pictures of me and me love^^
 
 
 

10.28 |

avslutningshatt

I början av december beställde jag min studentmössa! Det är en så himla konstig känsla att man snart ska avsluta sin skolgång efter typ 13 år, jätteskumt? Företaget jag valde att beställa ifrån heter CL. seifert, valde det mest för att dom var på skolan och visade upp sig och jag orkade inte kolla upp något annat. Till en början hade jag världens åger för vad jag skulle skriva på den, sen insåg jag att exakt ingen kmr bry sig. Det fick bli en relativt enkel och jag är mycket nöjd! Den e liksom traditionell men ändå fancy. Den blev inte heller speciellt dyr om man jämnför med många andra företag tror jag fick betala 650:- 

20.20 |

Nu har jag en licens!

Det är sant!! Igår tog jag körkort, så himla knäppt! Nu får jag alltså sitta och köra bil helt själv, viket jag gjort, med parkeringsbromsen i. Teoriprovet hade jag i måndags och uppkörningen igårmorse och det gick galant. Jag var verkligen världens gladaste när orden "Jag får gratulera till godkänt körprov" nådde mina öron, det var lite som en vacker kärleksdikt. Efteråt ringde jag mamma och pappa och sen fikade jag med Hermano innan skolan började. Igår var även sista dagen med Herman hemma, så det var såklart lite blandade känslor. Jätteglad för körkort/lite ledsen för att han ska åka. Det kändes dock myyycket bättre än förra gången han skulle åka ifrån mig, då hade jag ångest en vecka innan och sista kvällen låg jag bara och grät. Riktigt så dramatiskt var det inte den här gången. Jag körde(!!!!) in oss till örebro där vi köpte mat, jag sushi han sallad och sen åkte vi hem till kumla.
Imorse gick vi upp tidigt och jag skjutsade in honom till tåget som avgick 7.48. Det var såklart jobbigt att säga hejdå men det var verkligen sååå mycket lättare än förra gången! Jag kände inte för att åka till skolan efteråt utan jag sjukanmälde mig och åkte hem för att unna mig lite mer skönhetssömn. Vid 11 åkte jag och mammi till marieberg där hon shoppade kattsand och sen åt vi mat.
Jag köpte på mig lite örhängen inne på gina tricot, passade på då dom hade 70% på mängder av smycken. Älskar att ha snygga örhängen när jag partajar då jag inte känner mig allt för bekväm i paljetter, glitter eller har någon riktig festblåsa i min ägo. För tillfället föredrar jag kostymbyxor svart t-shirt och ÖRHÄNGEN + snygg make ofc då e jag fancy.
Alltså: tipstips kila iväg till Gina nu, betalade strax över hunkan för dessa 4 tror jag? Det var jättesvårt att få till bra bild på dom pga dåligt ljus, men dom e guldiga och skitsnygga sen får ni fantisera lite.

17.52 |

My lyf

Hej igen!!!! Och mycket hej igen till er som hängt här när jag inte gjort det, filåt, dumma mig. Nu kör vi ett traditionsenligt catching-up-inlägg!
 
December var mycket plugg, mycket julklappsköpande och mycket julmarknadsjobbande. Någonstans mitt i allt det var det en K-fest, första för terminen för min del faktiskt! Temat var jul och jag var en mkt full ferdinand.
Om jag inte minns helt galet gick jag på mitt sista jullov 18e decemberus, det va skönt men jag jobbade hela den första helgen och sen fick jag stressköpa julklappar as always. Herman skulle komma hem den 26e december hade han bestämt sig för och jag längtade. Den 23e december pratade vi som vanligt i telefon och när vi skulle säga hejdå så bad han mig gå ut till min brevlåda för att hämta en för tidig julklapp. Spännande tänkte jag, öppnade dörren och fick en chock när han stog där utanför!!! Han som var i Vietnam för 3 sekunder sen!! Utanför min dörr!!! det var jättekonstigt men såååå skönt och jag bara grät. Dagen efter var det julafton och jag fick bland annat en selfiestick för att "det passade mig så bra"
Dagen innan nyår åkte jag Herman och hans två kompisar Linus & Johan upp till Vemdalen och Elias! Han och hans "roomie" bor i helt själva en asstor villa för typ 11 pers. På nyårsafton åkte vi skidor på dagen vilket var jättekallt. På kvällen åt vi tacos och någon form av misslyckad men god efterätt, sen hemmafest. Sjuk kul och hypead fest, man hörde musiken långt innan man kommit fram, det var lampor, discokulor, beer-pong-bord, DJ och lite allt möjligt smått och gott. Inga chips men en skål med cigg ist? Haha det var kul.
Så nyårsfin va jag, men inte så blek det är ljuset!! Fast jo jag jag är blek.
Vi promenerade hem runt 2 snåret. Dagen efter var vi bakis och dagen därpå åkte vi hem. Den 8e fyllde Hermano 20! Han fick pannkaksfrukost på sängen av mig. På kvällen hade han bjudit hem lite kompisar på mat och förfest, jättekul!! Bästa värdparet kom dock inte utanför dörren för jag vart föör packed, Herman med men mest jag. :/. ;). Detta är enda bilden jag har i min ägo från den kvällen, Anton hållandes Herman:
Jappjapp. Skolan började den 11 igen och då var det back to reality. Allt somm allt har mitt lov varit bra, det har varit väldigt skönt att ha Herman (läs: Chauffören) (Skoja:/) hemma. Jag tror inte det är bra för ett förhållande att vara ifrån varandra i 3 månader, det är verkligen jättelänge? Jag har skrattat mycket mycket bra så i det stora hela är jag väldigt nöjd med mitt sista jullov! Men ska jag vara helt ärlig, vilket jag är här, så har jag också varit ganska nere. Ett ord som cirkulerat runt en del i mitt huvud är ettt av mina mest hatade ord; exkluderad. Jag tycker det är jättejobbigt att känna mig utanför, det tycker nog dom flesta. Det var länge sen jag kände den känslan men nu har den varit väldigt närvarande, jag vet inte hur många gånger jag varit inne på sociala medier det här lovet bara för att bli besviken och ledsen. Det suger att inte veta varför man inte får vara med, vad man har gjort fel.