16.40 |

Pepp

Va i Öret igår. Först följde jag med Lisa på synundersökning och efter det lunchade jag med Linn på wayne's. Vid 15 gick vi till Convetum och kollade på genrepet till karljohans julkonsert! Dom var så himla duktiga och gud jag trodde inte jag skulle sakna det så här mycket! På kvällen hade jag träning och när jag kom hem dog jag i sängen. Idag har jag spelat SM i skogstorp. Första matchen förlorade vi tråkigt nog men om en halvtimme drar jag mig bort dit igen för en andra match och då finns inget annat än vinst.

15.48 |

Vogue

Sitti'n in school waiti'n for öppet hus to start. Ikväll ska jag förtära dela ut glögg och pepparkakor till 98:orna samt snacka om hur bra Karro är, sen får jag helg. Helt okej
 

10.22 |

Som vanligt

Har ej haft blöggörk, men helgen var bra. Hängde som vanligt med mitt magalufkollektiv på fredagen, så jävla härliga, så jävla bra. Kom denna gång faktiskt ihåg hur Malins morotskaka smaka, den va go. I lördags åkte jag runt lite här och där med pappa och hälsade även på min bästa farmor på sjukhuset. Söndagen var en degdag som vanligt. Veckan hittlis har inte varit så händelserik och det ända som kommer hända är att jag på torsdag ska snacka om sam-programmet på öppethus när alla 98:or kommer och på fredag är jag ledig.

22.05 |

Pure love

Orkar ej hur gosigos och fin denna nya kärlek är, nej jag orkar verkligen ej
 
 
 
 
 
 
 

10.02 |

katt

 
 

09.59 |

Senaste

För att förkorta lite om dom senaste dagarna: Jag spelade DM i helgen, det gick skitbra och vi är nu vidare till final som ska spelas nån gång i februari. I tisdags hade jag utvecklingssamtal på morgonen sen var jag ledig resten av dagen så jag lunchade med mamma och pluggade en del. Igår slutade jag halv tolv så jag åkte hem och sov och kollade på serier.

12.58 |

Fredag

Nu är det alltså tredje gången denna vecka jag åker hem pga 3,5 timmars håltimme för att få vara hemma i cirkus 2 timmar och sedan åka tillbaka till skolan, värt. Men nu har jag som tur är bara en lektion kvar och där kollar vi på film så de e lungt. Efter skolan ska jag på stan med Moa, och ikväll är det träning.

21.40 |

brabra

Idag började jag skolan 8.15 medans alla andra i min klass började 12.50 :)))))))))) bästaste tysiks<3.
Men som tur var va mamma i stan så efter lektionen åkte jag hem med henne och fick va hemma i tre timmar innan jag skulle tillbaka igen. Under den tiden kollade jag på lilla sjöjungfrun tre, jag såg på ettan och tvåan igår, världens bästa filmer. När jag kom tillbaka till skolan hade vi 3 lall lektioner så det har vart en helt ok dag. Nu ska jag sova, godnatt♥

12.47 |

Älskbart

Tänkte bara visa upp dessa två godbitar jag fyndade förra helgen. Köpte även en fin glasburk och en perfekt polotröja, men dessa två är mina favoriter. Kolla min ljusstake nu! Är den inte FIIN?! Haha asså om ni bara fattar hur stolt jag är över den, visar den för varenda människa som kliver innanför dörren här hemma!
 

18.30 |

Nom

Igår försökte jag plugga, eller nej jag tänkte plugga hela dagen men det slutade med att jag satt en halvtimme på kvällen. Det är så jävla typiskt mig och det tråkiga är att jag verkligen skulle ha behövt det här lovet till att plugga. Menmen gör som alltid "tar det i helgen" (=stresspluggar, går i taket och gråter ögona ur mig dagen innan det ska in). Jag gjorde föresten en asgod sak igår! En hemmagjord lakritskolasås med tinade hallon, den smaka dröm.
 
Idag var det skola efter ett härligt höstlov men det var väldigt ok ändå, det är alltid bra när jag får va med mina bröder. Glömde dock Macs hemma idag och det var mindre ok, kände mig ganska broke. På lunchen drog vi till Jensen's♥♥♥ orkar inte hur gott det är och orkar inte hur fattig jag kommer bli med tanke på att jag äter upp mina pengar, värt. Nu ska jag plugga loss innan träning.

00.04 |

Bästa

Jag hade det så härligt jävla kul igår! Var med mina sabbisar hemma hos Klara (firade halloween på bästa sätt helt enkelt). Jag var utklädd till en jävligt het batman om jag får säga det själv, viket jag får.
   
Idag har jag för ovanlighetens skull inte mått så bra, men jag har ändå farit runt med mamma lite överallt i örebro för att slutligen åka till ikea och köpa mina nattduksbord, så nu står dom här så fint brevid sängen. Natti
himla härligheter