20.50 |

Massa fika

Hejhej! Nu tänkte jag berätta om en väldigt festlig grej som hände förraförra måndagen, det var nämligen så att min och Sofias chef hade skickat oss på fikaresa i Stockholm! Ja det är exakt lika knäppt som det låter. Han satte oss på ett tåg till stockholm och gav oss en lista med fik, ingen budget. Vi besökte Vetekatten, Wienderkonditoriet, Snickarbacken 7, Pascal, Drop coffee och Johan & Nyström. Vetekatten var bäst i test, gud så gott det var och gud så fint det var! På slutet av dagen var man mätt, lite lätt illamående och mycket belåten. Man har la ett rätt bra jobb ändå.
 
 Lite mystory:
 
Oså avslutar vi med en fashionbild på en blek mig där vi avslutade vår fikaresa 
 

23.54 |

tjo

Nu har school börjat igen, närmare bestämt i tisdags. Det har vart lite strul med fördjupningar och kurser men nu har jag krigat mig till en plats på internationella relationer. Det är ett kurspaket som handlar om typ FN och sånna där worldwide saker, så nu känns det bra. Engelska 7 ingår i det paketet sen har jag även valt till retorik. Jag ser så mycket fram emot att slippa Tyska och matte det här året, man får liksom en helt annan livsgnista ni vet. 
 
I fredags var jag på fecke tills sent och sen skulle jag upp tidigt för att jobba på matmarknad, också kallad kaosmarknad, i Wadköping. Inte så kul. Men hade kändis i bageriet tjiho, Sébastien Boudet från dessertmästarna. Fattade dock inte det förrns på eftermiddagen så jag trodde typ han hade väldigt många släktingar eftersom alla frågade efter honom och ville köpa nått han bakat :/. Jobbade även idag och sen var det kräftskiva i sörbyängen, Herman skjutsade hem mig för ett tag sen och nu ska jag sussa possposs

13.58 |

Sommarshoppelishopping

Vi börjar med lite second hand
Dessa två köpte jag på röda korset i Emmaboda, 20:- styck kostade dom, mkt bra köp
Alltså ÄÄLSKAR min katttröja<33 den köpte jag också på röda korset men här i  Örebro, den tröjan verkligen bara hängde där och väntade på mig. Dom andra två är frå Erikshjälpen, tycker att krukan e så fin, ska ha den i en ampel som finns lite längre ner i detta inlägg. 
Här är då äntligen min bikiniskörd! Dom två längst på ut är från H&M och den i mitten från Twilfit.
Lite reafynd! Köpte tightsen inne på Intersport för bara 150:- och så är dom jättesköna, Ampeln och glajjorna är från Indiska och örhängena från Bikbok.
Insåg nu att denna bild var rätt jättekass menmen, dethär beställde jag hem från Mango när dom hade sin megarea i somras. Det är en Jumpsuit, en blus och ett par kostymbyxor. 
 

22.44 |

5/5 semester

Halli hallå, ett tag sen men jag har ju faktiskt varit på SEMESTER! Hähä ja e så vuxen :P. Förra måndagen åkte jag och Herman ner till hans stuga i Småland där vi plocka svamp, drack mojitos, löste korsord, solade, badade och åt god mat (bland annat pizza med kantarellisar, färsk annanas och jättegod skinka jättejättegott) Det var så himla mysigt och tyst där, älskar småland nu. På torsdagen packade vi ihop oss och åkte vidare till Stockholm och Elias, vi hade nämligen fått låna hans pappas lägenhet och blev typ helt paffa när vi kom dit. Det var såååå fint! Så fin lägenhet och en hel trädgård utanför där det fanns ett jättemysigt växthus där Elias hade dukat fram mat <333. Så vi satt där hela kvällen med utsikt till vattnet och drack vin. Dagen därpå var vi på grönan och Herman vann en stor sportlunch, jag vart gladast. Dag 3 strosade vi mest omkring på stockholms gator sen åkte vi hem. 
Första skörden kantarellisar<333333
På vägen till Sthlm stannade vi till i söderköping och åt glass, för mysig stad jag ska bo där
VÄXTHUSET!! KOLLA PÅ DET!! SÅNT HÄR FINNS INTE!!
Levde förresten lyxliv på frukostfronten! I småland vaknade jag till frukost på sängen i form av kantarellmackor och vattenmeloner och när man kom till Elias fick man hotellfrukost
Tog alltså bild trots att man inte fick, busigt
Avslutar med denna mucho fina bild på mig och Elias
 

15.18 |

Öret city

I onsdags var jag uppe på stan igen fast med Herman denna gången för vi hade lite ärenden där, bland annat kolla glajjor åt honom då han i princip är blind. Jag handlade på mig lite fler saker, däribland en till bikini! Har ju värsta bikiniflowet nu, jag var inne på twilfit som hade halva reapriset och fick en jättefin puderrosa bikini som hade kostat 1100:- för 300:- kapelikap. När vi hade gjort allt vi skulle göra åt vi på Coco Thai och åkte sen vidare till Erikshjälpen där jag forsatte fynda. På kvällen jobbade jag på freshan vilket jag också gjorde igår och efter det gick vi ut på en prommenad med farmor & farfars hundar. Nu ska jag jobba ;PppPppp
 

20.23 |

Thank ya H&M

Idag hade jag risktvåan, var lite nervös imorse men det var jättekul och jag hade en så himla bra instruktör! Efteråt kände jag för att gå på stan, jag skulle först och främst försöka få tag i en bikini för att mina boobies har gått craycray sen förra sommaren och  exakt alla mina bikinitoppar är för små. Har inte orkat ta tag i problämet då en bikini inte riktigt varit en nödvändighet denna sommar, men idag var dagen. Sprang runt i massa affärer och hitta lite annat kul men inte en enda bikini, antingen var dom fula lr fel storlek. Sen tänkte jag ge H&M ett försök innan jag bikade hem och tror ni inte att det hängde två superfina toppar (dom absolut sista i dom modellerna) i min storlek? :'). Så jag köpte en grå och en svart, mm det var konsumtionslycka de. Tänkte btw göra ett litet inlägg om saker jag handlat på mig denna sommar, för sånt e ju kul o så.
 
 

21.09 |

hepphepp

Sen jag kom hem från Emmaboda har jag mest jobbat. Har hunnit varit ute två gånger också, först i måndags då jag och Soffe kände för lite action så vi drog ihop ett gulligt gäng. Det var kuligt! Men mådde himlans dåligt dagen efter vaa och skulle jobba :/. Kom hem helt slut och möttes av tre dagsfylle-fulla tonårspojkar som skulle ut på en dag två så då skulle la jag med det. Det var ju ändå sista innan Oggz åker iväg och upptäcker världen. Haha det var så knäppt men kul! 
 
Nu har kulheten dock slagit tillbaka, har jätteont i halsen och min förkylning tar det to the next level typ varje dag. Så jag sitter i en soffa i Sörbyängen och trycker apelsiner och dricker vatten för det känns som en bra grej att göra. 

20.33 |

MaBoDa

Här kmr det inlägget, Emmabodainlägget!! Emmaboda var sjukt: kul, oklart och mysigt. Varmt var det också!! Förutom på lördagen då syndafloden kom typ så efter att jag och Sofia hade fått sett <3älsklingsThomas<3 så tog vi taxiKhosti hem en dag för tidigt, skönt ändå då jag skulle jobba på söndagen.
 
Här e Sofia o Lisen flawless
Här e jag en blå drake
Här e vi olika glada tydligen
Här e hela järngänget!!!!
Här e little Jinder o jag
Här e nästan lika famous Soffe o Jag!
Här e vi fulla
Här e Klara på hennes 18-årsdagsbruch med sin snuskaktus hon fick av mig
Här e jag o Sofia glada i regnet
Här e THOMAS<333333333333333333333 Han va bäst
Och så får vi ju inte glömma E-TYPE!!!!!!
 
 Bra va Emmaboda.