11.02 |

Yogatjej

Vi rivstartar detta inlägg med en snygg bild på mig för sånt är kul :P
 
Hej hörni! Hejet kommer från en pigg sjäv som var uppe redan kl 6.45 imorse, det är inte varje dag kan jag verkligen lova. Anledningen var ett 2 timmars morgonmöte på jobbet som jag just är hemkommen från. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dagen men jag känner mig så satans fräsch när jag går upp tidigt? Typ som en yogatjej (kan jag tänka mig) hehe. Så jag är redo för det mesta, det blir kanske lite flyttpackning, träning?, en lampa ska bli gjord (ska visa er), matlådor skulle behöva göras osv. 
En till bild whaaaat. Den är från i torsdags när jag var i Stockholm med dessa. Vi åt på Snickarbacken 7 vilket är ett ställe jag upptäckte på en av de legendariska fikaresorna en har privilegiet att åka på. De har supernyttig lunch, och då menar jag sån där med massa blad och konstiga grejer som renar upp en inifrån och ut, så det stället kan en yogatjej som mig rekommendera! Jag köpte faktiskt inte en enda pinal men vi hade det mysigt. Har för övrigt jobbat samt varit på fest hos Alex, det var kul bortsett från att jag hällde stearin över HELA mig precis när vi skulle gå ut.  

17.00 |

Från en östermalmslady

 
Hej hörni! "åhnej" tänker ni, "nu lägger hon upp en gammal bild från i sommras i brist på annat", "omg pinsamt" men NÄ. Jag tänkte dela med mig av glada nyheter! Det är nämligen så att han på bilden blir min sambo om mindre än en månad!! Vi var och kollade på lägenheten för två vekor sedan och efter det åkte vi till tant grön i Vintrosa och firade med den goda lunchen ni ser på bilden samt lite plant-inköp. Om lägenheten då, det är min drömlägga. En trea belägen centralt på öster i Örebro med stora fönster, högt i tak, fiskbensparkett och dubbeldörrar in till sovrummet. Jag har dessvärre inga bilder då det fortfarande bor någon där och vi av den enkla andledningen inte fick ta några kort. Men det kommer! Första oktober får nycklarna och jag kan knappt bärga mig. Äntligen kan jag börja blogga om inredning! Mitt liv kretsar mycket kring detta just nu, varje onsdag finner du mig och Herman på din närmsta second hand affär, vi har kollat in utbudet på nästan alla möbelaffärer i stan och resten av min fritid spenderar jag på diverseinredningssidor. Men jag hinner med lite annat! Igår var vi  Mariestad hos Hermans mormor och morfar, vi var visserligen där för att hämta en fotölj vi fått samt scanna av deras vind efter goodies.. Men så träffade vi även Hermans kusin som har världens sötaste unge o fikade och åt lite såklart. På kvällen mötte jag upp en massa tjusiga damer på Walvet för en mysig kväll med god mat. Så lite sånt där gör jag nu för tiden, när jag inte jobbar då. För det har ju också hänt, jag har fått nytt jobb! Så på dagtid bär jag numer en tröja med logo av kronans appotek. Jag har bara jobbat en gång men jag gillar det.
 
Klart slut för denna gång.