11.02 |

Hufvudstadens skärgård

Hej kompisar! I helgen for jag till hufvudstaden, mer exakt i lördags faktiskt. Först gick vi på pride men såg dessvärre knappt någonting. Däremot fick jag kände jag the lööv som genomsyrade luften. Det började regna och jag hade inget somm helst regnskydd, men lika abrubt som det börjat slutade det plötsligt. Jag blickade i skyn och där fanns plötlsigt ett paraply, inte mitt paraply, så jag vände huvudet 90° åt höger och där stod en dam och log. Kanske är det absurt att detta chokade mig, kanske inte. Men det var kärlek i Stockholm.
En snabbvisit i Elias pappas drömlägga för lite vin och hämt av min väska. Mitt äventyr skulle mänligen fortsätta mot Stockholms skärgård...
och denna MEGABABE! Sa till henne att hon måste använda denna som tinderbild. Här sitter vi på Sofias jobb på Sandhamn, men hon var som tur va ledig så vi skulle ha det gött. 
Först var det rofyllt och ensamt, här var vi påväg till ett par kändisklippor för att inta prosecco och plock som jag tagit med.
Sen kom dessa tokar och överaskade och förstörde lugnet. De hade köpt ett tält på Clas Ohlsson och med nöd och näppe hunnit med färjan. Vi hade en kul kväll! Det är så mycket roligare att festa nu när jag i princip aldrig gör det. Vi gick till en överklassklubb där jag i den proppfulla baren bad de framför mig att beställa vatten, men fick bara en blick och ett nej, såvidare jag inte ville ha något mer. Sen hamnade jag och Sofia på en segelbåt full med norrlänningar som var de enda trevliga människorna jag stötte på på ön. Dagen därpå åkte Herman och Elias hem tidigt så jag och Sofia storsade runt, åt pommes, drack pepsi och pratade.
På eftermiddagen sa vi hejdå och jag tog färjan över igen och blev uppämtad av två trötta grabbar, så vi köpte sushi för det är det enda rätta en sådan dag. Sen åkte vi hem! nu kan man tänka sig att jag är ledsen för att det är lång tid tills man ser Soffe igen men icke sa nicke, hon kommer hem igen imorgon!

12.15 |

Semester & birthdayzz

Hej från en semestertjej! I måndags förra veckan blev jag fri som en fågel för tre veckor framåt, vilket var kul. Och så fick jag 100 kronor i dricks vilket aldrig hänt och så kom Klara hem en för en stund vilket fick en att vilja gråta en skvätt. En höjdardag helt enkelt! På tisdagen fyllde Klaren år vilket skulle firas 
Med äventyrsgolf och pimpat rosa bubbel! Såklart! Klara fick shotta jäger under hela dagen och sen gick vi ut.
på tisdagen åkte vi till Småland där Hermans familjs sommarstuga är placerad. Oskar och Elias följde med! Vi har hängt vid havet, ätit god mat, löst ca 1000 sudokun, ätit lunch i skogen, morgonprommenerat 7 km, plockat blåbär osv. Gillar verkligen att vara där, det är så rofyllt.
i förrgår åkte vi hem och tog ett pitstop i Söderköpning aka glassköping xDDDD. Tips från coachen är att inte äta i deras överhypeade glasscafé som severar GB-glass? Ät på Göta Glass, finns längs kanalen och på torget. Ev världens godaste glass mvh en som oftast inte gillar denna frysta sötsak.
Igår fyllde en söt lillebror tonåring! Det firas med valfri lunch och, såklart, äventyrsgolf!