13.56 |

Thailand!!

Nu sitter jag på någon bar på Arlanda och om 1 & 1/2 timme lyfter planet som tar mig till Thailand. Resan hit gick faktiskt ovanligt bra hur smidigt som helst. Jag ska stanna i Thailand i tre hela sköna veckor, timingen för denna resa kunde nog inte varit bättre, den är så sjukt välbehövligt just nu. Jag kan verkligen inte kan fatta att jag om 20 timmar kommer stiga av planet och mötas av sol och värme. Snartsnartsnart får jag springa ner och doppa mig i havet, lägga mig och få massage på stranden till ljudet av vågor, äta en riktig Green curry, få sätta tänderna i en färsk mango, låta solen steka min hud och få se hur den blir brunare och brunare, sovmorgon och sedan frukostbuffé, snorkling med tusen fiskar runt mig, shoppa och prata med trevliga thailändare. Ahhhh snart!!
 
 

15.35 |

Nytt

Visade jag min jacka dagen jag sa att jag skulle? nej. Är någon förvånad? nej. Jaja här är den iallafall. Den är varm, supermysig och assnygg. Ni kan även se mina nya airforce!! Dom kom förra veckan och jag älskar dom mer än livet, sköna och dösnygga, kärlek.





15.18 |

Vecka 5

Åh vad bra denna vecka har varit. Måndag, tisdag gick snabbt. I onsdags gick jag på stan med Clara å klara för att köpa en T-shirt till nattinnebandyn. Efteråt satte vi oss på la baugette och åt, snacka och fika. Jag tror vi var där i 3 timmar innan jag begav mig hem till Kumla. På torsdagen sjukanmälde jag mig då jag endast hade 2 lektioner och därmed 4 timmar hål. På eftermiddagen tog jag bussen till Anna där alla redan var och fixade med våran magalufutstyrsel för kvällen, våran allra första nattinnebandy! Det var sjukt kul även fast det inte gick så bra. På fredagen vaknade jag upp hemma hos Anna och tog sen tåget hem ganska tidigt. På kvällen åkte jag ännu en gång in till Örebro. Först hem till Klara och sen vidare hem till Nikkie där det var massa härligt goa människor. Jag hade en jättebra kväll och jag somnade sen gott hemma hos Klara. Lördagen var seg men mysig. Vi vaknade vid två och Klara bjöd på hotellfrukost. Sen satt vi och kollade på klipp från my strange addiction, hahha har du inget att göra en kväll är det en sak att göra. När det hade mörknat åkte jag hem till mig. På kvällen kollade på melodifestivalen i brist på annat medans jag väntade på Mauro & Plura, när det var slut gick jag och la mig. Idag har jag spelat DM-final i idrottshuset. Det sög, vi förlorade.