17.30 |

17:30

Förra veckan var en bra vecka. Inga prov, läxor. Hela veckan var det hindersmässa på stan så jag köpte mig en massa sött och gott. I onsdags var jag med Linn på bio, The Wolf Of Wallstreet. Den var bra och jag kan verkligen rekommendera den, den var visserligen tre timmar lång men Leo älsklingen kan man ju aldrig få nog av.
I fredags kväll var jag hemma hos Klara och hängde.

20.39 |

20:39

Att sitta i sängen och käka litt naturgodis är en sak jag gillar, så det är vad jag gör.
Jag har köpt en kappa idag weehoo. Jag har varit på jakt efter en mörkblå SNYGG kappa superlänge men utan framgång, tills idag. Jag visar den imorgon. Eller nä jag lovar inget men kanske, kanske, kanske. Jag vet ej vad resten av veckan kommer bjuda på inte resten av månaden heller för den delen. Just räknar jag bara ner dagarna till att få åka utanför detta landets gränser och flyga mot varmare grader. Hatar kyla.

16.08 |

Info för fans

Har knappt skrivit något om mitt jullov så jag sammanfattar det nu: jag har hängt en hel del med magaluf och sovit hos Klara en massa, har även hunnit träffa Moa och hade tjejkväll med henne. Maja har jag också träffat. Jag har lyckats skriva klart två försenade uppgifter samt letat julklappar som en dåre. Julafton och nyaår har jag redan berättat om och alla andra dagar låg jag inne och kollade på sex and the city, slut.

14.52 |

Nyår

Nyår var brabra. Först åt vi trerätters hos Anna vilket var supergott. Vi var kvar hos henne ett tag och spela spel och hade skönt häng sen tog vi 25:an till adolfsberg och gick hem till någon som Mathilda och Judith kände. Vi stannade där tills klockan ett sen gick vi till andra sidan adolfsberg och spångbergs där huset var fullt av människor. Klockan fem la jag mig ner i Klaras säng
För att ni ska veta vilka jag i stort sett alltid snackar om. Vi börjar med Alva, längst fram utan partyhatt och sen går vi vänstervarv. Alva, Judith, Anna, Lisa, Clara, Mathilda, Klara och Malin