12.19 |

Hähäj

Sitter och smygäter banan på biblioteket, har för mig att man inte äta mat på ett bibliotek? Hmm väntar på att en sur boktant ska komma och säga till mig. Jag sitter hur som helst här och pluggar.
 
Efter skolan idag (slutar 11.10 varje fredag) hämtade pappa mig och vi åkte till stan för att äntligen kirra mitt gymkort! När det var klart dumpade han mig här. Fredagar är ju egentligen min pluggfiks-dag i väntan på Sofia, men då jag inte hann äta i skolan hade jag tänkt att bara gå och äta någonstans sen. Typ fira att jag har pengar igen, haha alpenresan gjorde mig pank har haft 10 kr att leva på sen förra fredagen. 

00.45 |

Isländska yeee

Imorgon är jag (typ) ledig, yaaas. Mamma hämtar mig vid 10 för utvecklingssamtal. Mina föräldrar har typ blivit sentimentala över att det är mitt sista utvecklingssamtal med vårdnadshavare för båda insisterar på att följa med? Efter det ska jag försöka övertala mamma att föda mig med sushi samt skjutsa hem mig till henne så jag får klappa på Ärnst. Sen ska plugga heeeela dagen, har en uppgift i nationalekonomi vilket är precis lika festlig som det låter. Nu ska jag sova, måste bara ta mig samman. Världens harigaste har kollat på läskiga program på tv'n så kan inte sova. Lyssnar på den här låten 
Haha can you feel the love tonight på isländska, har upptäckt att det är världens snällaste och sömnvänligaste låt!? Blr lix helt lugn och tror att dom enda spökena som finns i mitt rum är isländska Timon & Pumpa<3.
 

00.33 |

Fecke :PPPP

I Lördags var jag på Majas 18-årsfest, det var superkuligt. Här får ni en snapchat från det:
Jag sov där och på söndagen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till farmor<3. Där fick jag tusen mackor och knäck, passade även på att masakera hennes pepparkakshus litegranna. Fick även en jättejättefin o mysig grå-ish halsduk som jag bett henne sticka till mig, jag råkade ju tappa bort min svarta älsklingshalsduk som hon gjort... När jag kom hem tittade jag på den nya disney-filmen "Big hero 6" och åt glass. (kommer vinna så mkt coolhetspoäng av Ludwig nu när jag sett den innan honom)
Idag har jag varit i skool. Dagens höjdpunkt: Teater lr att Alex skickade sin tyskaläxa till mig.
Såhär såg jag ut idag om någon undrade :P
 
 
 

14.07 |

Pluggfik, mkt viktigt ämne

Sitter just nu på främmande pluggmark dvs. café Vasa och äter en mkt söt bakelse. Väntar på att Sofia ska sluta så att vi kan gymma och basta(!). Hemskaste saken har typ hänt! Mitt bästa pluggställe, wayne's på Krämaren, har tydligen har lagt ner :'(??! Vem lägger ens ner ett sånt perfekt fik? Så är på span efter ett nytt ställe. Jag vill typ starta en ny kategori där jag endast recenserar fik och skriver om hur pluggvänliga de är, finns så mycket att säga kring detta ämne. Det får inte vara för stort och måste vara harmoniskt möblerat vilket så många fik inte är! Hatar exempelvis Wayne's på stortorget där det går en lång korridor mellan alla bord, så omysigt :@. Det får inte vara för mycket folk, det måste ha bra utsikt alternativt mycket att titta på osv. Så jobbigt att ge sig ut på denna resa igen. Vasa får la 6/10. De har Wifi(+++++++) de är mysigt och kul att titta på folk som går förbi, men det är för mycket folk vilket suger extra mycket idag då jag glömde mina hörurar hemma. 
 
Lista på utforskade och opluggvänliga fik
*Wayne's, Stortorget
*Lill Annas
*Java
*Bara Vara
*Espresso House
 
Fik att utforska:
*Hälls vid Karro
*Märtas
 
Känner mig mkt tillfredställd efter att ha tagit upp ett av mina viktigaste ämnen, har alltid viljat gjort de. 
 
¯\_(ツ)_/¯ 
 

00.05 |

2014.

Hejhej, jag kände för att skriva såhär lite på kvällskvisten. På exakt alla bloggar jag läser så har man på ett eller annat sätt summerat upp sitt 2014. Jag tänkte också göra det, såhär 15 dagar in på 2015, fast inte månad för månad utan bara i lite text.
 
2014 har varit en stor fet jävla berg- och dalbana. Typ som ballder fast jättejättemycket av den delen när det går neråt jättemycket jättefort och man hinner inte med, det bara suger i magen. Tror till och med jag blev knuffad ur vagnen och sen bara hittade mig själv liggandes på marken, ganska trasig. Hela våren var så grå, jag kan inte komma ihåg en enda bra sak från den tiden, bara dåligtdåligt. 2014 var året jag blev sviken gång på gång på gång, till slut blev jag inte ens förvånad- bara arg. . Det var året jag betedde mig alldeles för illa mot mina föräldrar och förmodligen fler med dom, tappade mig själv. Året då min förebild och favoritperson blev väldigt sjuk. Och även året då folk bara bestämde sig för att inte tycka om mig längre. Jag kommer ihåg att jag i sommras skrev upp en lista på personer jag hade haft jättekul med som inte längre sa hej till mig, jag vet fortfarande inte varför. Detta var lite av det som gjorde ont. 
 
Trots detta förde 2014 faktiskt med sig lite ljusglimtar. Det finns några saker jag villl minnas från 2014.
 
Krampenvinsten, den dagen var en av dom bästa 2014 och i mitt liv. skrev ju ett helt inlägg om det här
 
Bråvalla, som tur e kommer man bara ihåg det bra därifrån. Så mycket fina minnen som poppar upp när jag hör det namnet. Bråvalla. När jag och mina fina vänner satt i tältet så himla fulla och lyckliga och jag skrattade så himla mycket, så kul att komma ihåg ren lycka. När jag stod och grät på Petters konsert bara för att han var så megabäst och jag onykter. Haha och när jag kom ut ur mitt tält och hör honom på scenen- IGEN! Plus fulll så kastar mig in i tältet, störtbölar och bönar och ber att någon ska följa med mig dit. Klara ställde upp jag jag sprang för glatta livet. Väl framme vid scenen så var det slut, haha jag blev helt förstörd och Klara fick trösta mig (Visade sig senare att han bara gästat på Daniel Adams-Ray's konsert under håll om mig...). När Klara var fullast i världen och bara ramlade överallt.
 
Detta år fick jag även tillbaka en vän. En bra vän.
 
Jag fick Ärnst som blev lite av ljuset i mitt liv. Det  kanske låter fjantigt i en del öron men den lilla taniga lurvbollen kom in i mitt liv när jag var ganska trasig. Jag fick ta hand om honom och han bara tyckte jättemycket om mig. Det var en trygghet att veta att det fanns någon som alltid tyckte om mig, när så många andra slutade göra det. 
 
Tysklandsresan- en resa med fina vänner och bara kul kul kul. Kommer bara ihåg kul. Ölrunda på en måndag jobba tisdag. Dricka mojitos, shoppa och umgås med bara helgoa människor. Klara jättefull på tunnelbanan det var så kul. 
 
Detta inlägg var jobbigt att skriva, så mycket känslor som bubblar upp. Jag har inte riktigt viljat reflektera över detta å förut. Så mycket annat jobbigt har hänt som jag inte vill skriva ut här, jag har aldrig orkat tänka utan försökt förtränga och förlåta. Jag har framför allt vägrat erkänna för mig själv att jag faktiskt har mått väldigt dåligt det här året. Syftet med min blogg är att jag ska minnas mina år. Även dom dåliga. Och nu känns det bättre, som att en del  av tyngden på mina axlar har lättat. Nu blickar jag framåt mot 2015 och hoppas att det blir mycket bättre!! Jag ska ju åka massor med skidor!! Bland annat i alperna!! Med bra människor yeeees. 
 

14.19 |

Detsember

HÄÄÄÄÄÄJ! Nu ska jag summera upp december i bilder, häng me! 
 
Någon gång i december var det karrofest! Jag är nunnan som försöker se snäll ut på bilden. Någon timme efter att denna bild knäpptes försvinner alla mina minnen. Vet bara att jag tappade bort min bricka, vart arg och åkte hem klockan 23 (obs: åkte hem utan min väska och jacka för det kändes smart).
Jag hängde med dom hära + lärde känna nya snälla människor :'). Vi såg sista Hobbit filmen, den var bra. Mkt krig.
Det var Jöl och Jölafton så jag slog in paket, min katt var i vägen så slog in honom också. Han ville faktiskt det, han låg där i 30 min tills jag var klar. Sen åt jag självklart julbord med släkten och gjorde allt annat som hör julen till. 
Jag umgicks med Glöggers<3 dvs drack glögg, åt pepparkakor och intog alkohol. Sen sjöng vi singstar. Tog ingen bild på den kvällen men blev kvar hemma hos Sofia två nätter sen och vi gjorde pizzaaa.  
Nyår, min mystory var över 100 sek men denna bilden är tillsammans med några suddiga bilder på fyverkerier de enda som finns på min kamerarulle? Hade det mest spontana och roliga nyår! Började med att äta god mat hemma hos Lisa med fina människor, kollade på fyverkerierna vid slottet med fina människor, gick från en fest till en fest över gatan och hamnade med ytterligare ett knippe fina människor.
Min bästa kompis och livskamrat since -97 fyllde 18!!!! Så himla stort att vara 18 jue, ska fira henne helgen som kommer. Grattis igen Maja<3