23.32 |

Spenderat

ÅHh blir så jävla arg, har försökt länge nu men bilderna från mobilen vill inte överföras till mac! Fan, hatar honom, idag är han bara en datajävel.
  
Var som sagt på marieberg igår med Linn. Det var superkul precis som alltid när man är med henne. Vi gick omkring nåra timmar sen åt vi lunch på the coffe, gud vad god bakpotatis! Har bara smakat deras cibattor förut men även dom är skitgoda, så för er som inte ätit där än rekommenderars jag det starkt! Sen gick vi till ikea, jag lovar att vi var där typ 3 timmar.. Men det är ju så himla kul att bara gå omkring och glo där inne, och fika såklart! Men jag kollade sängbord till mitt rum som jag och mamma ska åka in och köpa på fredag, sen kolla jag och köpte lite annat smått och gott till mitt rum. JÄÄVLAR vad bra det blir förresten! Jag blir så himla nöjd! Hela dagen idag har jag hållt på och städat och möblerat, Maja kom förbi i förmiddags och höll mig sällskap, men annars har jag inte gjort mycket mer.
babe

23.35 |

målaaaa

Jag har målat heeeela dagen idag, jag känner mig så duktig och det blir så himla bra! Jag tänkte faktiskt ta en bild när jag posade med rollern och slänga upp, men sen insåg jag att jag inte ville utsätta macs för den risken (med tanke på all färg jag hade ca överallt på kroppen). Det är hur som helst bara ett lager kvar nu men det tar vi imorgon eftermiddag för på förmiddagen ska jag till marieberg och hänga lite med Linn och införskaffa mig lite onödigt. Ska leta efter halloweendräkt sen får vi se.
natti (nej jag kommer aldrig sluta leka med effekterna i photo booth så börja vänj er)

17.34 |

Bästizz

Hängde med Maja igår, vi skulle på nån fest i örebro men det blev inget av det så vi hamna hemma hos mina sabbröder istället. Vi tog 23 bussen hem, det är en buss man borde åka med oftare, som kvällsunderhållning liksom. Satsar man på riktig natthumor rekommenderas nog 1.30 bussen.
  
Idag har jag varit runt på lite olika loppisar med pappa och farfar. Självklart fyndade jag lite, jag kan visa det i ett annat inlägg. Men jag måste bara säga att jag hittade världens finaste femarmade ljusstake för bara 20 spänn(!). När jag kom hem skjutsade Johan mig till Maja igen och här sover jag inatt, peace
 
 

19.32 |

Oh happy day

Gah jag har fått min mac! Jag älskar honom, han är underbar. Vi kommer få några fina år tillsammans♥. Beställde även hem ett par svarta docs idag, så nu får jag hoppas att jag har tålamod till att gå in dom. Men nu MÅSTE jag verkligen träna till naturkunskapsprovet, har skjutit upp det hela dagen trots att jag inte kan någonting. Det är bra, väldigt bra.

19.27 |

Höst

Asså det händer så jävla lite i mitt liv just, jag har inte skrivit på två veckor och kan inte komma på så mycket speciellt jag vill berätta. Men jag älskar det, jag mår bara så jävla bra just nu, har hamnat så jävla rätt på alla plan. Imorgon får vi våra datorer ÄNTLIGEN. Och på fredag blir det äntligen höstlov! Mina planer är att måla om mitt rum och sova, kanske eventuellt försöka spendera lite tid med vänner som det var allt för länge sen man såg, och sånna man har sett alldeles för mycket såklart. Måste också säga at jag hatar hösten</3, förtstår inte varför alla snackar om "mysiga hemmakvällar, te och vackra färger" det är kallt och regnigt, mer hate på hösten.

19.22 |

Bra

Hade en asbra helg. I lördags spelade jag match mot ÖSK, vi vann med 5-4. Och på kvällen var jag med mina bröder, så jävla härliga är dom. Broren min kom och hämta mig klockan 3.00 och på söndagen skulle jag upp klockan 9 och klippa mig.. Men sånt är livet. Idag började jag klockan 10 vilket var najs. Sen hade jag 1 ½ lektion innan jag slutade, sjukt värd dag. Nu ska jag träna. 

01.05 |

Som man vill ha det

Jääävlar vilken bra fredag! började 8 och hade en lektion så jag fick sluta 10. Åkte hem och åt mat, sov, fixade med min nya design och bara njöt av att inte gå i skolan. Nu på kvällen var jag i örebro för lite kvalitétstid med far & bror. Vi åt på jensen's och gick på bio, the Millers, fyfan vad rolig den var jag har aldrig skrattat så mycket åt en film förut!