22.03 |

Ett stycke mardröm

Detta var dagens hell påväg till teatern som, bortsett från detta, var najs. Fick veta att nästa veckas sesh är inställd pga "höstlov". Haha jag & Herman snackade om det idag, vad naturligt det känns att inte gå i skolan och hur konsitgt det känns att folk faktiskt går i skolan? Alltså skolvärlden har ju varit det enda man vetat om since forever och när en själv inte tillhör den längre känns det konstigt att den ens existerar? Så det känns lite skumt att fortfarande anpassa sig till höstlov haha! Har även hängt runt på en del second hand affärer idag för att kirra halloweenkostym samt lunchat på stan med Herman. Tänkte btw ge er en liten sneak peak på min fabulösa utklädnad imorgon, om det blir så bra som jag vill dvs. 
 

12.17 |

Fasheeennn

Fasheeennnn
 
 
1. Väska / 2. Skjorta  / 3. Fishnets / 4. Byxor / 5. Sneakers / 6. Boots
 
Detta skulle jag mer än gärna dra på mig och sen typ aldrig dra av mig. Skjortan och byxorna kommer flytta in i min gaderob snarast, verkligen de perfekta basplaggen.

22.53 |

Bridget

Hello. Det känns som att jag haft en sjukt produktiv dag? En sån där som jag gillar. Vaknade först kl 6.00 för skulle skjutsa pappi till jobbet. Somnade såklart om och vaknade av att han ringde tio min innan han börja :). Men som tur var gjorde det inte så mycket. När jag kom hem tog jag en liten nap innan jag gjorde frulle. Sedan har jag rensat i mitt rum, dammsugit huset och lagat mat innan jag vid 16 åkte in till örebro för att jobba. Jag stod och delade ut snittar och skar tårta på Inda Interiör, en butik som hade kundkväll. Nu sitter jag och väntar på en Herman som agerat spanjor sen i söndags. 
 
Igår var jag på bio btw. Jag, Kajsa och Sofia såg Bridget Jones's baby. Den var verkligen så kul och sjukt bio-sevärd. Filmen blev liksom bättre av att alla i biosalongen satt och skrattade, skämdes och naawade samtidigt. Skrattar sällan högt åt filmer men denna var ett undantag. Se den!
Plus att bae Dr. Shepherd är med omg!!!
 

13.06 |

En lista

jag heter Emelie Felicia Andersson 

 

 

jag är för tillfället riktigt taggad på att äta gnocchi, mamma är och köper i just detta nu. Aldrig testat faktiskt så där har ni dagens spänning.

jag är duktig på att skådespela!

jag tycker inte om exkluderande människor. Ni vet människor som har sitt lilla clique och därav typ inte ens är kapabla till att vara trevlig mot någon annan? Fattar nt.

jag är jättedålig på att städa :/

jag läser bloggar som inspirerar mig, mest i modeväg. Det är typ de enda som jag faktiskt fastnar för? Vet inte med tycker ofta "djupare" bloggar blir så sjukt pretentiösa. Då får det hellre vara ytligt från början.

 

 
jag gillar produktiva dagar. Känslan av att gå och lägga sig och tänka att man är bäst i världen på att göra saker. 

jag sjunger när jag kör bil om min lilla högtalare är laddad, en har ju ingen radio i bilen. Hehe..

jag önskar jag var bättre på att släppa saker. Har sjukt svårt för det. 

jag är inte speciellt bra att vara i tid, är en tvättäkta tidsoptimist. Alltså till typ jobbet är jag aldrig sen, men i övrigt är det rätt tveksamt. Sjukt dålig egenskap faktiskt för en måste ju stressa så nedrans mycket. Men har kommit till slutsatsen att jag är ett hopplöst fall. Det spelar ärligt ingen roll hur mycket tid jag har på mig, slutar ändå alltid med att jag stressar iväg en kvart försent.

jag pratar ofta med Herman. Tur det, vore sjukt trist o va tsm med någon man nt snacka me. 

jag tycker om att få massage av Herman om jag slipper att ge honom tillbaka.

jag lyssnar på poddar. Jag har tidigare inte fattat grejen med poddar men nu så börjar jag komma igång! De jag hittills fastnat för är Alex och Sigges podcast samt Den fantastiska resan med Zara Larsson och Noel Flike. Så mitt poddomfång är rätt smalt, men letar efter nya!

 

              
 

jag är beroende av goooodis!! Helst lakrits. Och katter såklart. 

jag har helst på mig något stilrent men med färg. Kul grej, förut klädde jag mig endast i svart/grått/vitt men har verkligen fått en grej för att blanda in någon liten färgdetalj. Blir typ glad av det haha.

jag dricker jättemycket te för tillfället. Lille halsen har åkt på en förkylning.

jag kan inte förstå mig på tankegången hos alla dessa "inte alla män >:("-män.

 

Relevant status jag hitta på twitter.
 

jag blir arg på min katt när han under en veckas tid kissar samt bajsar i min säng :)

jag är rädd för att framtiden inte ska bli så som jag vill, att jag ska fastna någonstans eller inte ta våga ta chansningar.


15.27 |

ALLÅÅÅÅ

Då jag inte längre besitter en värdig kamera i form av min iphone (för den slog man sönder och samman på studentveckan och nu äntligen orkat skickat iväg) så bjussar jag på en fikabild från iförrgår. Snodd från mitt one tru blogfan Sofia<3
 
ALÅ! Jag bloggar! Igår var det torsdag, och jag var för tredje gången på teaterkursen jag hoppat på. Så det är en ny grej som har hänt! Annars? Not much typ. Seglat lite, vart i småland och jobbat lite på bageriet.
Alldeles på straxen ska jag åka förbi min pappi och dumpa av lite flytta-hemifrån-grejer sen till marieberg för att bruka ett presentkort jag fick på cervera i studentpresent! Är gaanska säker vad det ska bli av det. Ikv ska jag på discobowling!!! Jag älskar bowling även om jag är jättekass på det, får kankske hänga i baren ist. Har hört rykten om att de anställt en sjuukt snygg bartender där!