00.03 |

Gotta catch 'Em all

Hello mate. Efter tre jobbardagar är jag återigen ledig för två dagar. Efter le work igår tog jag och soffe ett pit stop på max för AW(!!!!) innan biken rullade vidare hem till Herman och finmiddag. Sen fick jag säga hejdå till honom, han och poolersen är nämligen på en minivacay i Dänemärk i tre dagar. Jag tycker sånt extremt jobbigt, att säga hejdå. Jag har enda sen jag var liten lidit av en påtaglig separationsångest. Det kan tyckas larvigt, det handlar om tre dagar men senast jag var ifrån honom mer än 24 timmar var när han var borta från mig i en månad där i vintras. Det kanske också kan tyckas larvigt, men det faller sig liksom naturligt då vi i princip alltid sover tillsammans.
 
Denna dag har dock varit bättre, sov ut ordentligt och gjorde finfrukost med de första björnbären från trädgården! Alltså I love this time of the year för vi har ungefärligen tusentals björnbär och dom ¿bärar? så längeeee. Har även fikat med mammi & Ludde och !*trumvirvel*! blivit pokémon-champ! Har verkligen inte ens gett spelet en chans förrns nu, hade inget annat för mig idag så kunde lika gärna hänga med Ludde. Haha vi har cyklat runt över en mil vilket faktiskt är sjukt. Men det är så kul, är helt fast nu!

12.09 |

Vacay outfit

Tisha, poncho - Lager 157 // Jeans - Crocker // Shoees - Din sko // Väska - Accent // Glajjor - Le Specs

21.37 |

3

Västervik / Sthlm / Sthlm

21.05 |

Semesterchey

Hej! San! :P Idag är jag är en glad semesterfirare för sista dagen iår, i 11 hela dagar har jag levt lajf.
 
Men innan vi tar det fortsätter vi på temat "kul fredag" för jag hade en till kul fredag för några fredagar sen! Det var nämligen så att vi överakskningsfestade klaren!
 Sen jag skrev sist har jag även ätit sushi 3 ggr. Tog dock bara kort på två av dem, man vill ju inte riskera att bli för bloggig ni vet
Den andra sushin åt jag i söderköping när jag och Herman var påväg till hans stuga i de småländska skogarna. I denna möe mysiga stad avnjöt vi även en glass, givet ju. 
I småland gick vi på en misslyckad svampjakt, åt färska hallon till frukost, lagade god mat, kvällstränade på stranden och en dag tog vi en tripp in till västervik. Där åt vi detta goda på ett supermysigt fik vid namn "tant grön" (obs inte samma som i vintrosa). Vid första anblick såg det litet ut men sen kom man in på en fin liten innergård. 
Vi har även hunnit besöka estockholmo med Elias & Oskar, liksom förra året bodde vi i Elias' pappas fantastiska lägenhet
Och även här åt vi god mat och goda frukostar. Är man med Elias är man liksom bortskämd. Mycket alkohol konsumerades, naturhistoriska museet och dagsfylla kombinerades. Vi åt lunch på vapiano, jag köpte en jättefin byxdress på beyond retro och vi insåg att stockholm inte har något nattliv för 4 vilsna turister under 23 år, så vi tog med 2 britter till växthuset ist.