23.08 |

Från en kul fredag

Som var i fredags! Åt sen middag med pojkvän på Fratelli (wow på skaldjurspastan) ((OBS! var JÄTTEhungrig så allt hade säkert varit wow, men tror iaf den var jättegod dvs inte bara vanligt god)), hängde med brabra vänner och avslutade med dans på frimis.
Fast den ser ju faktiskt utsökt ut så har nu bestämt mig för att rekommendera!
Jag, Dorran, snabb Herman

18.07 |

TIPS!

Nu ska jag help ma girls out (och boys med för den delen). Jag tror inte jag känner någon som inte har/haft dessa skapelser hemma, det är helt enkelt den perfekta body buttern. Då min tog slut här om dagen var jag på jakt efter en en ny igår när jag klev innanför mariebergs portar. Jag hyser starka känslor för den som doftar hallon, vilket är en variant som bara finns tilllgänglig runt sommaren. Passion är också en svåröverkomlig favortit. Gissa om jag blev glad igår när båda fanns inne + att de endast kostade 95kr styck + att det var 3 för 2? :))))))))) SPRING!

13.37 |

Shopping hoe

HÄJ! Nu är jag ledig igen efter en helvetets helg. Det har varit medeltidsmarknad, dvs wadköping har varit fullt av lajvare och jag stressat konstant. Bless att vi haft pizza på bageriet iaf.
 
Igår var jag med Hermano på m-berg för att agera personal shopper igen, hitta massa fint! Innan vi åkte hem svängde vi förbi max för maat. Jag älskar deras nya koncept med många veggiealternativ, har hittills prövat halloumiburgaren och BBQ-burgaren vilka båda är supergoda! Denna gången gick turen till Crispy mexican vilket är en bönburgare och praise the lord den var godast hittills. Smakar falafel och jag ÄLSKAR falafel, hett tips!
Efter maat skjutsa jag me love till jobbet och sedan styrde peggyn hem till kumla. På kvällskvisten vankades minigolf med la familia! Jag hatar minigolf, eller jag hatar att vara dålig på någonting. Men kom inte sist och gjorde hole in one på sista banan så var rätt nöjd.  
 
Nu ska jag faktiskt till marieberg igen, haha nästan absurt hur mycket jag hängt där bara senaste veckan? Men har ju inte haft tid att titta något till mig sj de senaste två gångerna + det regnar och jag är ledig. 

22.42 |

Pls pants

Ja dagen blev nästan precis som jag planerat, åt glass med Frajd:
Åkte sedan med henne till sjuklingen, sov lite och gjorde lite mat.
Han ville faktikst bara ha en  pyyytteportion, nt jag som är en bitch. 
Sen var det ju internationella pussdagen idag! Jag fick bara sånna här pussar :/// Sen sa mamma att det inte spelar någon rulle om jag inte pussar på han nu, för att man har viruset en vecka innan man blir sjuk. Dvs om jag ska bli smittad har jag redan blivit det :)))))) Värt
Sen skulle jag ju shoppa, men nä. Alltså SÅ TYPISKT, jag dreglar alltid på grejer ca en vecka innan jag köper dem. Sen när jag väl känner YAS idag är dagen! Då är självklart allt slut i min storlek :( Jag som hittat de perfekta slitna byxorna efter en hunt i vad som känns som åratal, det måste med andra ord komma in i lager igen om jag ska kunna gå vidare med livet. Köpte ändå lite nya hårgrejer då det börjar sina i mina förpackningar, men det är ju inte ens hälften så roligt att lägga pengar på. 
 

15.05 |

Mat & stalker

Hello gajs. I'm sittin in bed on my last free day this week, och dessa dagar har jag gjort naada. Precis vad jag gillar. I måndags spenderade jag hela min eftermiddag i sängen med datorn och gjorde tre favoritsaker, checka youtube, bloggar och skrolla igenom shoppingsidor. Växla mellan som lixom då är jag nöjd. Igår var jag på marieberg med broren. Vi har en rätt härlig otald deal, jag hjälper honom shoppa och han bjuder mig på lunch. På kvällen fick jag åka till sörbyängen och ta hand om en sjukling. Hade egentligen plans på satin men är det synd om bae så är det. 
 
Nu är jag hemma i kumla igen, direktimporterad från Örebro. Haha Frida ska jobba i kumla i 5 veckor så vi har ätit lunch några ggr. Idag hade hon lunch i två timmar och älskar mitt sällskap så mkt att hon hämta mig i Öret sen åkte vi hem till maj och hon fick värma sin matlåda och fick en bulle<3. Dagens plans är att äta glass med frajd när hon slutat och följa med henne till Örebro, ta hand om Hermano och internetshoppaaaaa. Har hittat så mycket fint och måste påminna mig sj om att det är så värt att jobba. Nä skoja det vet jag ju redan men är verkligen rikttigt otaggad på att jobba imorgon. :/