22.59 |

Heihei



Var på kosläpp med Hermis förra helgen. Jättekul jue!! Man fick till och med mjölk o bulle.
Det fanns gulliga får och fårbebisar där.
Suschade i SkytteP med dom här och drack kir och champagne. 
Nu i helgen åt jag tapas med Klara o Sofia. Dom kom hem till mig i fredags + Hermis o Ogge. Vi grillade lite, chillade lite o bada lite jacuzzi. Aa o sen fortsatte vi dagen efter hos Soffe, vi köpte massa gott på Coop och skulle kalla det tapas men efter lite varv med trollstaven på Sofias kylskåp och Klaras shoppingsinne i ICA-affärer blev det den godaste tapasen everrr. Alltså kolla allt man kan önska sig mmmmmm. 
 
 
Annat som hänt= vart på Ludwigs vårkonsert, Massa nationella prov bland annat Mattenationella igår:(, IDAG FÄRGADE JAG HÅRET BLONDT IGEN JAG ÄR JAG TJIHOO
 
Saker som ska hända: läsårets sista K-fest imorgon!!

21.58 |

Majmånad

Det e maj och jag fyller 18 denna månad, knäppt. I tordags var det valborg, började den kvällen med middag hemma hos Soffe med henne o noraborna, det va mysigt för dom e mysiga. Finns nt mkt att säga om resten av kvällen, drog hem tidigt och sov.
 
Helgen har i princip bara gått ut på att plugga pga deadline söndag 23.59 och lämnade självklart in arbetet 23.59. Hann med krampenträning på söndagen också, var smart nog att inte ställa upp i någon gren i år men ska ju föreställa tränare för både innebandyn och kanoten. Är redan nervös för nästa år då jag plötsligt är äldst och måste ta hand om grenarna själv för 1. Jag kan inget om dem 2. Jag är oansvarig 3. jag är slö. Ärlig e jag också, bra det. Idag skulle jag gymma men slamp-tågkompaniet var sena så hann inte med det. Men det e ju launa tar igen det imorgon med PT-Soffe. 
 
Snodd valborgsbild: