20.18 |

20:18

Jag hade en sjukt bra fredag! Det enda som saknades var Klara den jäveln som var i Sälen</3. Vi startade kvällen hemma hos Nils tillsammans med goa människor. Vi var där några timmar och det var asmys sen drog vi till björkhaga på nån lokalfest. Vi stannade inte där länge alls, kanske nån timme eller så sen åkte vi tillbaks till Nils. Pappa kom och hämta mig runt 1 :((( så jag åkte hem och sov. Sängen är verkligen aldrig så skön som efter en kväll ute. Idag vaknade jag 10?? Så jag kollade på american horror story hela förmiddagen (Typ bästa serien ever?!) Vid lunch kände jag för att göra något med mitt liv så jag gick ut och sprang. Nu ligger Maja brevid mig och tycker jag är tråkig så vi ska ut och ta årets första åk med longboarden. 

21.32 |

Våffeltag

Vid lunch idag prommenerade jag bort till East West och åt sushi med mamma. Efter det hade jag två timmar att döda så vi gick omkring på stan, och gissa vad jag hittade på röda korset?? Jo typ världens finaste portfölj! Den är verkligen lycka, jag har letat efter en brun skinportfölj aslänge och så ligger den där och bara väntar på att jag ska köpa den. Ett minus är dock att den inte har något axelband, så jag måste gå och hålla i handtaget men nä vem bryr sig den är den är helt perfekt annars. När jag kom hem fick jag ufkors våfflor (med hallon och riven vit choklad!!) (okej nä jag fick riva chokladen själv.)
 
 

13.00 |

Älsklingsjeansen

 
 

19.01 |

Från kapplös till kapprik

Denna helg har jag fått färdigt lite uppgifter som legat tungt över mina axlar. Gud jag har haft ca tusen saker att göra efter Thailand, det har jag iofs fortfarande men det är så skönt att kunna stryka några grejer från listan. Igår var jag en sväng till hallsberg och gick på loppis med pappa, gick även in och kollade runt på bra&begagnat där jag hittade världens finaste vårkappa för 40:-, kapkapkap! Men inte nog med det, när jag kommer hem och lyckligt visar upp den för mamma så visar det sig att hon har gömt två apsnygga liknande kappor i förrådet?? Så från att dödligt gärna viljat ha en lång vårkappa har jag nu tre stycken, två svarta och en beige wiho.
 
 

17.29 |

Jag är hemma

Och har varit det ett tag men ej orkat blogga, här är några oredigerade bilder. Jag tog ju inte med mig systemkameran så det är bara skitiga mobilbilder.
Pinacolada på stranden i solnedgånen
Hela stranden var full av sånna här mönster, det är krabborna som gör dom, asså dom rullar varenda liten boll!
Frukostutsikt
swag
Nån strand vi stannade på när vi åkte på moppetur runt koh lanta
Här satt jag och åt, typ maffigaste utsikten ever (syns dock inte så bra)
vi åkte på snorklingsutflykt till Koh Rork fin strand mindre bra snorkling
Detta levde jag på, mangoshake. Typ gråter för att det är hundra år tills jag får dricka den igen.
Bananpannkaka med nutella/lycka
Ett annat sätt att fylla mitt mango-addiction
Fåglarna gillade majs
På banglaroad med hela familia + kompisar
Slut