09.47 |

Knattetåg

Hei. Måndag, snart lov jag dör så skönt. Just nu ångestar jag sönder över nationalekonomi, längtar till karrofest och snyter mig varannan minut. Denna helg skulle jag egentligen ägna åt att skriva klart uppsatser och andra uppgifter, men det gjorde jag ju inte. Jag kollade på Harry Potter och åt godis. Söndagskvällen var den enda nyttiga delen av helgen då jag övningskörde till Örebro och gick på body pump med Sofia.
 
Igår var jag på min lillebrors knatteluciatåg på Karljohan, så mycket nostalgi över det. För några sekunder saknade jag det nästan.
 
 

22.01 |

22:01

Hej bloggisen. Två veckor sen sist och i mitt spännnande liv har jag hunnit med att fira thanksgiving och dricka jelly shots med mina bästisar, börjat gymma med Sofia, pluggat och julshoppat med mamma. Veri mach interessant. 
 
Idag var jag tvungen att åka till skolan 2 timmar innan jag började för att titta på luciatåg, det var inte ens mysigt då vi inte fick gå fackeltåg iår. Sorgligt. På historian softade jag på statsarktivet, coolt. Efter skolan gymmade jag för andra gången med Sofia på actic, har just nu en provperiod där men har nog nästan bestämt mig för att börja med detta på riktigt. Prick nu ligger jag och myser med Ärnst i min säng. Det var min glammiga dag.