00.33 |

Nääe fuuuaack blä

Denna kväll blev ju en enda röra.. Jag skulle egentligen in till Örebro o Sofia nu på kvällen för att fira Alex som fyllt 18! Plockmat drinkar och vänner lät ju bra! Sen när jag står på stationen och betalat min tågbiljett ser jag att jag fått ett sms av min körskola, det stod att jag skulle på riskettan kl 8.00 imorgon. Första problemet är då att jag trodde det var klockan 20.00, andra problemet är att jag börjar jobba klockan 10 imorgon :). Så jag fick cykla hem och försöka logga in på min körkortssida som inte funkat, vilken fortfarande inte funkade, vilket jag tänkte ta upp när jag skulle dit imorgon kl 20.00, vilket jag trodde det var för jag inte kunnat logga in på min körkortssida. Och dom stänger klockan 17 så jag kan inte ringa och förklara heller. Vid sånna här sitiuationer är jag en svag individ, kan verkligen inte hantera att vara såhär ofrivillligt handlingsförlamad vill bara gråta juä. Nu är jag sur, kan jag inte tänka på något annat och ännu bättre är att jag kan inte få tag på dom förrns 13, men jag får böna och be för att dom förstår. 
 Update: Det gick bra!!

00.57 |

Flow

Livet bara rullar på så bra nu. Jag är ju äntligen pluggfri, STRESSFRI! I torsdags var jag iväg till körskolan så nu är allt betalt och jag ska börja köra där nästa vecka, det känns så skönt att äntligen vara igång med detta nedrans körkort.
 
Men till något ännu roligare; på vägen hem skulle jag in och lämna mitt CV på Fresh Food, en restaurang här i kumla, och jag fick stanna och jobba på direkten? Det var provjobb men nu har jag fått jobb där!! Haha så sjukt, i början av sommaren hade jag inget sommarjobb, nu har jag fått två jättebra jobb på 5 dagar? Extrajobb dessutom!!
 
Idag var första dagen på Jeremias och det var sååå kul! Verkligen ett mysigt litet ställe och jag stormtrivs redan. Är minsann himlans glad över detta tack puss, älskade, underbaraste Soffen<333333. Direkt efter åkte jag på drinkkurs på Fresh Food, det va också kul! Det var möe goda drinkar och ser fram emot att bli proffsbartender nu azz. 
 
Aa mm, Såhär känner jag just nu

00.16 |

Midsommarän

Spenderades i stimmerkulla, Sofias lantställe utanför Aksersund! Jag ska nu med tre bilder demonstrera det:
Mat!
Kompisar!
Skål!
 
 
 

14.20 |

Hopphopp

Okej nu går vi igenom lite små events som hänts sen jag senast var aktiv här dåe :P
 
Det var fyllebrännboll! Jag hade i princip bara videos från det, så här får ni en snygg stillbild:
Kajsa fyllde också år och ställde till med 20-tals kalas! Det var super kul och kajsa kan det där med festmat vill jag lova. Jag och födelsedagsbarnet:
Jag hade brytdag och fick spela teater en hel dag!! På kvällen hade vi vår föreställning och den var superbra. Är dock lite besviken på att vi aldrig fick spela upp för barn, vilket var tanken från början då det var en barnsaga. Menmen Markurells höll på att byggas om så what to do. Här e crewet och jag:
Karrofest!! Detta är den enda bilden på mig och jag e nöjd med det. Jag var utklädd till WT från böda camping, Herman ostbåge och Ogge är ju Pippi!!
 
 
Sen har det ju hänt lite annat men det tar vi en annan gång!
 
I förrgår kom Klara  Sofia hem till mig. Dom fick hallon/rabarberpaj sen gjorde vi goda drinkar och åt kroketter, pulled pork & jensen's sås på min terass. Vi bada bubbelpool och kollade på white chicks, mys va.
Dom sov hos mig och igår åkte vi in till Öret igen. Jag sov hos Herman och nu väntar jag på att han ska komma hem från jobbät så att jag får åka hem til Ärnst.
 
Juste på tal om jobb!! Älsklingssofia har fixat jobb till mig! På Jeremiabageriet i Wadköping! Så vissa helger framöver kommer ni se mig där. Är SÅÅÅ GLAD!

22.19 |

Heihallåyeye

Jag veeet att jag är världens sämsta bloggerska MEN nu när jag kan se livet från den ljusa sidan, dvs nu när jag har sommarlov så har jag all tid i världen till att blogga. Det har hänt SÅ mycket kul så vi får dela upp det här i flera inlägg. 
 
Vi kan börja ungefär där vi slutade. Den 28 maj blev lilla jag 18 år, jag fick massa fina presenter! Bland annat så bjöd Hermis mig på middag på Katrinelunds sjökrog! Det var såå fint där o han e så fin tihihi
Gott va det också. Tar ni en tripp dit någon gång så måste ni prova hallonpajen, alltså MÅSTE.