22.51 |

Hihi har blivit tönt

Heihei det va ett tag sen va men har haft fullt upp!! Hon som inte blir kär har ju blivit kär, jättekär till och med, i Hermis. Jag har alltså myst ganska så konstant med honom i två veckor, vi e ensamma hemma då hans föräldrar glassar i varmare grader. Det har vart karrofest!!! Eller asså kvällen får väll 3/5. Vi hade en superduperbra förfest med ett ihopbak av bara massa sådär jättegoa människor, den vägde upp heela kvällen. Vi drog oss mot stan framåt 22 helt ok fulla, tror vi va ca 18 pers, 4 kom in. Med andra ord sög det där inne, sjukt antiklimax sämsta k-festen everrr.
 
 
Igår var jag på teaterdejt som Herman planerat, mm. Vi såg länsteaterns uppsättning av drottningens kronjuveler, det va jättemys och vi fick till och med följa med bakom scenen efteråt då han kände en av skådespelarna. Aa han kan han. Mamma och Johan har kommit hem från thailandet nu så ska dit imorgon och på kvällen ska jag äventyra med Sofia. De e spännande.
 
 

18.34 |

Detsamma

Hei hallå! Veckan som var var stressig och sjuklig. Åkte på världens förkylning så hade megaont i halsen heeela veckan och min röst var näst intill oexisterande. För att toppa detta fick jag utslag på mina händer och fötter som kliade sönder, på torsdagen låg jag typ hemma och grät samtidigt som jag rev upp mina stackars fossingar så pappa skjutsade mig till vårdcentralen. Mitt nya hak typ, tredje gången jag hänger där på tre veckor. Det visade sig att jag hade fått en allergisk reaktion på okänt objekt så fick litt pills sen åka hem. I skool har vi jobbat med FN-rollspelet. Gick runt o va såhär fancy under ons-tors.
Jag var i delegationen Irak. FN-rollspel var stressigt och tråkigt. Iaf torsdagen.
 
Igår hade jag en lektion i vanlig ordning sen åkte jag hem till mami. Men mami e i Thailand den livsnjutaren så e egentligen hos Maja & Alf. På kvällen kom en stycken myse och myste med mig men som har lämnat mig nu men som snart kmr tillbaka, tur. Hihi
 

23.04 |

since tbx

http://gifgifs.com/resizer/
 
Kom hem på kvällen i söndags och att gå till skolan på måndagen efter att 1. suttit på epedimibussen 2. inte sovit på en vecka kändes inte så aktuellt. Tog alltså en dag off skool för att hämta mig från mitt lov. I tisdags gick jag men behövde sova ännu mer så va hemma på onsdagen. Åkte till sjukhuset och kollade upp mitt finger då. Fick röntga och sedan vänta 1 1/2 timme på att en stel doktor skulle konstatera att de var brutet samt få ett kardborreband. Älskar det, som en liten accessoar + kan faktiskt ta av det när jag duschar!!!!!! I torsdags hände inget. I fredags efter skool åkte jag till m-berg och träffa mami. Vi åt mat, alltså aaah bakpotatisen med fetaostkräm på the coffee nomnom. Sen köpte jag vääääärldens finaste sommarbyxor, visar dom någon dag. På kvällen var det fest med alpgänget, eller alpisarna som Sofia kom på, låter som gulliga alkisar typ. Jag gillare. Vaknade upp i OZ och fick skjuts till stationen. Annars har jag inte gjort mer denna helg bara myyyyyst.  

21.24 |

VAL THORENS!

HEEEEJ JAG LEVER OCH MÅR BRA!
Valle T var det bästa i mitt liv. Kan inte komma ihåg att jag någonsin njutit så mycket av livet, bara mått så bra och haft så kul. Vi söp och åkte skidor, åt fet mat och bara njöööt av livet + av det fina vädret som var typ varje dag. Erik hammrade sönder mitt finger på fyllan så det är brutet nu, men äääsch. Jag hade lix kul ändå SÅ bra var det kan ni fatta?? Världens härligaste gäng. 
 
Hihi har snott massa bilder från olika håll, galet!!
Just framkommna efter 35 h i en lökig buss, men ändå gladaaaa
öl numbero 1 och frullä
Här satt vi och åt godaste pizzan eveeer
Ca såhär såg Erik och Klara ut prick hela tiden, bra bild
Posar för Sofia
Här satt vi och åt livets buffé mitt i grillröken som ni kan se.
Jag, mitt finger, Anton och Sebbäää
Soffäää och jag som vårt fräschaste, älskar den här bilden så mkt!
Taco-kväll!
<3
Bara för att de här två e så bra får de en egen bild, Hermis och betongen-Ogge
Och så favoritbilden, kolla va underbara de är!!