11.34 |

Nike

Hejhej såhär ser jag ut idag. Har på mig min nya niketopp som jag köpte för nån vecka sen, har viljat ha en sån länge och nu så fanns den på nellys rea för bara 200 pix. Tips till alla niketöntar som en själv. Idag ska jag ha matteprov, inte kul men nu ska jag springa iväg till bussen ciao.

13.25 |

Saker




Igår efter teratern skulle pappa hämta mig, men han va seg som vanligt så jag gick in på myrorna och köpte det här! En datorväska som man får plats med lite mer i, bra o ha i skolan ist för en väska som ändå bara innehåller datorn och massa skräp. Sen en sak jag inte riktigt vet vad jag ska ha det som, kanske sätta ett ljus i eller någon växt. vet inte. Fin e den i alla fall! 25 kr styck kostade de, kapkap love myrorna! 

22.23 |

Det är thursday

Hej halloj nu va det ett tag sen igen. Mycket har hänt, både bra och dåligt. Som jag skrivit har min älskade farmor gått bort, vilket har varit väldigt jobbigt. Samtidigt som detta jättejobbiga så har jag vart nykär, har levt i en liten bubbla där jag bara har mått bra och varit lycklig. Det har nog behövts ändå. Har hängt och gjort lite olika saker  med mina jättejättebra och superfina vänner, så glad att jag lyckats hitta så många bra och vettiga. Har även haft massa att göra i skolan, det är en del småarbeten jag legat efter med rätt länge nu dom har liksom lagt sig på hög. Så idag tog jag en dag off skool och pluggade så nu ligger jag i fas igen! Massa jätteskönt då jag inte gjort det sen innan jullovet höhö.
 
Men dagen litt snabbt då. Jag vaknade brevid h-man, vi åt frukost, han drog. Jag gjorde lite läxor och sen vaknade mamma då drog vi ut och runt i hela kumla, hon skulle köpa plantor och lite allt möjligt. Jag köpte chiafrön och har nu gjort chiapudding, spännandeee. Vi köpte sallad på Fresh Food, sen åt vi den. Gott. Efter det har jag bara pluggat. Kl 19 drog jag ut och sprang på uppmaning av PT Sofia och det gick braa. Sen åt jag fattiga riddare. Bra dag 10/10.
 
Lite bilder
Va i sälen med majs och lite familj
Måste tipsa om detta juöö. Jag och Linn drog till IKEA någon gång på påsklovet och brunchade. Detta kostade 39 slantar asså vaaa
Tapas hos Kajsa under earth hour, sen fest, bra fest.
Grilligrill
Mosaaan

00.08 |

Farmor, min finaste älskade farmor.
Du är den mest omtänksamma och varma person jag någonsin mött. 66 år och ibland mer levande än mig, så stark och så klok. Du har ända sen jag var pytteliten varit min förebild, jag har alltid sett upp till dig för att du är en sån genomfin människa. Det borde finnas fler som dig.
 
Jag kommer aldrig glömma den dagen i lågstadiet när jag var hemma hos dig och jag hade precis lärt mig att stå på händer. Jag frågade om inte du kunde stå på händer, och haha visst kunde du det, såklart. Jag skröt nästan ihjäl mig om min coola farmor, alla mina vänner fick veta att du kunde stå på händer. Det skryter jag nog lite om än idag. Jag älskar att berätta om min farmor och jag skryter nog ganska ofta när jag berättar om dig, det tycker jag att man får när man har världens bästa farmor, för det är du verkligen på alla sätt och vis. 
 
Jag har så mycket att säga om dig, jag tänker tillbaka och tårarna rinner. Det finns så många fina minnen och jag är så tacksam för alla. Jag är tacksam för de 17 år jag faktiskt fick spendera med dig. Det gör så ont i mig att veta att jag aldrig mer ska få se dig, aldrig mer krama dig eller bara vara nära dig. Du förtjänade inte det här. I mina minnen är du alltid levande, jag kommer aldrig glömma dig. Jag saknar och älskar dig farmor, allra allra finaste farmor.