22.43 |

KRAMPENSEGER!!!!! PILTMAKT!!!!!

I förrgår upplevde jag en av de sjukaste och bästa dagen i mitt liv. Jag vill bara spola tillbaka tiden och återuppleva hela dagen. Klockan 8.15 tågade hela piltfamiljen under skrik och ramsor bort till rosta gärde, där vi kort och gott vann. VI VANN. Grisarna hade hårdtränat under flera veckor och jag vet inte hur många jag såg som hade tagit ut vinsten i förskott? Jag tror nog alla blev chockade när vi vann första rundan av dragkampen och INGET kan beskriva känslan då första grisen för andra gången var över förlorarsträcket och hela skolan springer in på planen, VI HADE VUNNIT! Alla var så chockade och så stört glada, alla krama alla och jag både skrattade skrek och grät. Hahaha det var så jävla sjukt, jag är också så himla glad för treornas skull då de äntligen fick vinna. Vi tågade återigen in till stan och de sista 100 metrarna sprang vi in i likkistan och njöt av segerduschen. Jag tog tåget hem dyngsur och så jävla glad! På kvällen skulle vi fira och vi började i stadsparken med ett gäng fina piltar och vad som hände sen var högt över förväntningarna jag hade på den kvällen. Haha det enda jag kan säga är att kvällen nog nästan, men bara nästan, var lika bra som dagen. En gång pilt, alltid pilt <3

21.19 |

Käka Bacon

I veckan som var var jag som sagt i stockholm på tisdagen, på onsdagen skulle jag ha färgat håret grått men det gick åt helvete, det vart ingen skillnad alls för färgen fastnade inte och jag gick därifrån fett besviken.. Jag skulle gå tillbaka och göra om idag men då säger min frisör att det ändå inte skulle bli som jag ville ha det? Så jag krävde pengarna tillbaka och ska försöka någon annanstans. Har även pluggat och krampentränat en hel del. AAHH det är krampen imorgon, jag har inte alls varit taggad förrns nu! Jag tror faktikst att vi har en chans i år, det skulle vara så kul att vinna mot storsatsarna ://. Idag hade jag inga lektioner (visste dock inte om detta så var i skolan 8 imorse bara för att få reda på att jag var ledig) men gick på peppshowen vid 12 sen åt ja saigon i en park med mina vina kåmpisar<3 på eftermiddagen var på krampenträningen.

21.42 |

Saker på huvudet

Idag har jag gått en kortis- och slöisdag i skolan. Innan jag åkte hem gick jag in på myrorna och fyndade en superfin bandana.
Har samlat på mig fett många huvudbonader denna vecka:
De två kepsarna fick jag i födelsedagspresent (skepparmössan är det finaste evur♥♥♥) svettbandet köpte jag till brännbollen för jag ville va cool och sen bandanan som man knappt ser på de två första bilderna för jag klarar inte av när något annat ska ta rampljuset i mina självisar.
 
Ska btw till estockholmo (går tyska kan inte spanska filåt) imorgon med alla sam'are. Vi ska typ kolla in riksdagen och polismuséet sen får vi göra vad vi vill (shoppa). Och på onsdag ska jag färga håret, wiii äntligen.

21.32 |

17

Hola Amigos! I onsdags fyllde jag 17 svåra år lol. På kvällen var jag på min allra första fyllebrännboll, jag kan säga att mina förväntningar var skyhöga på "karros bästa tradition" och njaaaaaaaaa. I torsdags var det Karrofest och det var nog påriktigt en av de stördaste kvällarna i mitt liv, på både gott och ont hahaha. I Fredags vaknade jag upp hemma hos Spång och fick pizza(!!) till frukost, hemmagjord dessutom (Clara gör ju alltid världens godaste frukost och nu har hon överträffat sig själv så kände att jag ville nämna det) Klara kom förbi lite senare och vi satt där och dega typ. I lördags var jag hos pappa och firade min födelsedag. På kvällen kom Maja och hennes moder hem till oss och jag fick typ världens bästa födelsedagspresent av henne, en el-driven fonduegryta!!! ALLTSÅ FATTAR NI?! jag kan smälta choklad jämt nu för det är nada kladd!!!! Igår kom släkten till mamma och jag firade födelsedag för tredje gången, mycket tårta denna vecka mmmmm.  
 
Haha så hilmla lyckliga bilder på mig och spång innan K-festen