23.58 |

imorgon äntligen

 Jag och Linn hade det supermysigt i sommarstugan, sola, bada, prata och bara va. Det kan va skönt och bara åka bort och vara ensamma så där.
  
Jag har kommit på att jag är en djupt störd seriemissbrukare förresten! I bilen hem var det verkligen det enda jag kunde tänka på och när jag kom hem kollade jag hela dagen och själen njöt. Haha just nu är det True Blood som gäller men när jag tröttnar har jag även Gossip Girl, Vampire Diaries, New Girl, Prison Break, Once Upon a Time och Pretty Little Liars. Har även kollat klart på alla säsonger av Sex and The City. Sån är jag. Men till något ännu roligare, imorgon åker jag till Öland och saknade Böda! Jag hoppas så innerligt att det blir lika kul som förra året för det här behöver jag verkligen! Ska bli så skönt att komma bort en vecka och vara med häliga människor♥. 

01.33 |

Helg

Hallå!
Jag var i sommarstugan från torsdag till lördag. Superhärligt. Jag har varit ute hela dagarna för första gången på sommarlovet.. så brännan har bättrats på rejält. När jag kom hem var jag själv i huset så jag ringde jag Maja och hon kom och sov över. Idag har det ju varit suupervarmt så dagen har med andra ord spenderats ute vid poolen. Maja drog hem på eftermiddagen så då packade jag ihop och drog till papput. Imorgon runt 10 åker jag och Linn tillbaka till sommarstugan, gud vad jag saknat den bruden!
 
 

20.38 |

dobber.

 
 
 
 

19.17 |

Skagern

Jag hängde i sommarstugan med Maja i helgen så jag tänkte bara slänga upp några bilder från det. Vi åkte båt, fiska och sola vid sandstranden. Perfekt helg.
 
 

23.15 |

Välkommen hit

Tredje gången gillt och nu är jag tillbaka på blogg.se, mest för att jag saknade att kunna göra så mycket på designen. Jag bloggar som vanligt för att jag tycker det är kul och dom perioder jag inte tycker det är kul så bloggar jag helt enkelt inte. Om du av någon anledning inte vet vem jag är så är mitt namn Emelie jag är 16 år och bor utanför örebro. Jag gillar mango, myskvällar, äventyr och att prata och jag gillar inte svåra människor, pyssel, att prova jeans i omklädningsrum eller pytt i panna. Där har ni mig, välkommna!