22.26 |

Hejsaaaan!

Från your favourite bloggeeeer! Är jag back on track är frågan ni ställer er? Ingen vet, hoppas det. Här är en liten uppdatering om vad som sjett sen sist.
 
Jag har vart på colplay med Hermis! Då såg jag ut sådär ↑ och dom såhär:
Vi sov på hotell och hade det gött. Dagen efter åt vi hotellfrulle, strosade runt i göteborg stad, jag handlade suuuperfina saker på cos och weekday och sen åt vi lunch på Vapiano. När vi var mätta och belåtna tog vi bilen hem, det var en mysig liten get away. Konserten var magisk btw, har enda sen jag var liten velat se Coldplay live och hångla till Fix you. En ganska nischad dröm, men det var värt att drömma om.
En vecka senare stod Håkan bråkan på Scen i Örebro!!! Det var nästan ännu bättre. Vi hade föfest hos Herman från klockan 14 och sen var vi ett stort gäng som cyklade till Brunnsparken när det blev dags. Jag såg bra och det var inte alls lika paniktrångt som Coldplay. Jag kan inte sätta fingeret på vad det var men det kändes så genuint. Och trots att jag lyssnar på honom regelbundet blev jag helt paff av hur många bra låtar han har! Sen gästades han ju av både Silvana Imam och Ola Salo så det var bara en maxad konsert. Planen var att dra ut efter men jag däckade så fort jag fick spaning på sängen. 
Snabba Soffe var i Örebro! Så kul! Även fast vi bara hann med Lunch på frattelli och litt fika på Lill Annas. Gud det fick mig verkligen att inse hur mycket det suger att ha sina kompisar långt bort, Klara är liksom typ i nordpolen och bastar hela dagarna och den här leker Robinson Kruse på nån avlägsen ö ngnstans :(. 
Och så har jag åkt räkbåt men bland annat LN!
 
Klart Slut.