23.19 |

Väsks

 
väsks
Från Nelly, asos och H&M. Klicka på bilden för länkar
 
Jag har gjort mitt första fula collage på polyvore för att sharea några snygga väskor med er. Även om mitt behov på väskor är rätt litet så är jag såå sugen på att klicka hem en sportig rackare som dem uppe i vänstra hörnet. Tycker dessa Day Birger(tror jag?) väskor är sjukt snygga, skulle dock vilja ha en sån fyrkantig men i grå som den cylinderformade. VIll väll egentligen ha alla, älskar väsks.

20.52 |

^.^

Vet knappt vad som hänt sen sist för jag tar aldrig bilder längre då min mobil e sämst, time for a new fonk yes. Jag var på party förra helgen o det va kul tills jag dagen efter när skulle jobba med en baksmälla som kan liknas vid dagen efter nyår + dödens träningsvärk? Haha, hade klamrat mig fast för hårt på pakethållaren så hade träningsvärk i baksida lår i 3 dagar? Jag stängde själv för första gången everr men det gick bra och på kvällen var jag förbi hos Maja för att fira henne. Söndagen var arbetsdag från hell. Det var fint väder och aktivitetsdag i stadsparken, jag var själv :). Jag flängde ut och in med fika, det var kaos och jag stressade ohälsosamt mycket alltså jag darrade verkligen. Ska skälla på bosN. Igår var det föreningspresentation, min sista och blir så nostalgisk när jag tänker på det. Det gick bra och tycker verkligen sånt är så himla roligt. På kvällen var jag på pitcher's med Hermano. Idag hade vi en lektion där vi tittade på barnfilm sen drog vi hem till Frajda och åt mat som va god. Johan fyllde hela 45 år idag så jag har ätit ännu mer god mat nu på kvällen! Lyx. Det är även K-fest idag och det är väll med lite sorg i (den föreställna) rösten man får erkänna att det är den första jag någonsin hoppat. Så kan det va men får gå strong på nästa.

 MKT nöjt IF på föreningspresentationen<3333 Söt råtta man e

20.39 |

Rackarns va

Jag blir så himla frustrerad över att jag aldrig hittar tiden till att vara kreativ här, hatar det. Det jag skriver om är mina dagar, om vad jag gör. Det är vad jag prioriterar då det är det som är roligast att titta tillbaka på sen. MEN jag vill MER. Jag vill lägga upp fler outits, inspiration, tips, collage, listor, korta filmrecensioner & filmtips, skriva om viktiga saker och mycket mer!!!! Men jag vet inte hur det ska gå ihop sig då jag har skola, plugg, jobb, pv, vänner, tar körkort, jag sover redan för dåligt och har svårt att koncentrara mig i skolan = gör allt hemma.  Haha gud vad äcklig jag e det e ju inte direkt synd om mig, jag har det bra och det tar mycket tid typ så tror jag? :/ Usch på mig, slår mig på fingrarna :/. Nää men jag har en hel lista på saker jag vill ta upp men finner inte tiden  och då blir jag arg och då kommer ett sånt här inlägg, så kan det va.
 

Sökte på frustrarad på google, fanns så mkt relaterbart, kunde inte välja en.
 
 
 
 

16.58 |

Ätaäta

Jag kan ju börja där jag slutade sist - middagen var ASGOD. Vi åt 5-rätters på drängen och drack vin & öl o det var jättekul, verkligen! Några vinglas och en fernetshot på makeriet senare kändes det superkul att gå till strömpis så där hamnade jag, Dorran och Soffe. Dock tröttnade jag som vanligt såfort jag satte min fot på det placet så ringde Herman efter 20 min så fick skjuts hem och sov mkt gott den natten. I tosdags var jag mkt seg och mkt äcklig i skolan. På eftermiddagen spelade vi in mammuthvideo! Kulkul. Igår hände inget särsklit på förmiddagen men eftermiddagen tog jag ett varv på kumlamarkén för att köpa remmar och brända mandlar. Fick även skälla ut fjortonårig kille + gäng som tog på min rumpa :). Blir verkligen såååå himla jättearg på sånt, FATTAR INTE hur svårt det kan vara att låta bli andras kroppar? Nej USCH. På kvällen pallrade jag och ett paket kräftor oss till Örebro för kräftskiva hos Kajsa!
 
Nu sitter jag i kumla i min säng och ska ta tag i plugg.

09.32 |

QL!

Hallowhallow! I fredags hade jag en himlans bra eftermiddag och kväll. Hermans mamma fyllde år så vi åt god mat där och hade det trevligt sen fick vi skjuts till Anton och förfest. Vid 9 o'clock tog vi bussen in till stan och Zaraaaa, kön var dock den sjukaste jag vart med om. Mallan hade fixat köföreträde till oss men det ett x antal andra personer som också fixat det/ bara ansåg sig vara värda det.. Blev puttad fram och tillbaka och folk tryckte och trängde sig, vet inte hur många som gick på mina fötter och det var bara kaos! Men väl inne hade jag det asbra, och Zara var ASBRA. Vinglade ut med Herman vid 2 sen tog vi en taxi hem. 
Man är la inte toppen på att ta bilder i ett onyktert tillstånd, detta är den enda man ens kan urskilja en figur på.
 
Lördagen var världens bästa bakisdag, jag vaknade utvilad, åt godis och kollade på Despicable Me. Vid tvåtaget åkte jag in till stan och mötte upp familia vid Sushi Yama (bästa bakismaten/alltidmaten) sen följde jag med dom på Insidan Ut å den var bra. På kvällen hade vi kräftskiva sen kom Herman och då spela vi spel resten av kvällen. 
 
I söndags stod jag på gatuloppis, gick 60 kr plus, sjukt värt. Hände nog inte så mycket mer den dagen och detsamma finns la och säga om tiden fram tills nu. Förutom att jag var sjuk igår och var på ett möte ang. krampen, spännande. Idag ska jag på mammuthmöte (Mammuth= en förening jag är med i som annordnar resan till alperna som jag åkte på i våras) och sen ska jag på middag på drängen med jobbät! 

16.04 |

Vrf jag vrf jag vrf nt nån av alla andra

Den här dagen har ju bara sugit
 
1. Jag hade ställt klockan en timme försent (vem gör ens det?)
2. Min första lektion är en lektion jag ALLTID kommer försent till
3. Mittt adela funkade inte så kunde inte anmäla mig sjuk
4. Skulle cykla omvägen till tåget för att ändå hinna -> tåget var försenat :)
 
Så pga av rädd för att ännu en gång klampa in för sent cyklade jag hem till mamma och strunta i den lektionen, klok man e ändå. Tog ett de-stressande bad i bubbelpoolen och åt björnbärsfrukost. Sen på väg till skolan så händer 5. Johan ringer mig och påminner mig om läkartiden jag hade kl. 08.45 :).Sen kan vi ju ta 6. lektionen jag missade var den sista och enda innan provet nästa vecka :)
 
Köpte inga skor igår så ska åka och göra det nu. Sen ska jag nog köpa en ny väska också för det förtjänar jag.

13.08 |

Space

Jag började klockan 9 idag, hade seminarium i 30 min och sen hål i 4h så jag åkte hem till Herman o åt och bakade chokladbollar. I eftermiddag ska jag nog åka och köpa ett par nya springpjucks med Papi, resten är unknown.
 
Har ni tråkigt ngn gång borde ni borde kolla på den här videon, intressant och superkool!!

13.38 |

:'/

Saknar förra veckan när mitt outfit-game var on point;