23.29 |

Ett tips kommer lastat: hyacint-fint

Tittatitta vad jag knåpade ihop! Alltså under hela december månad så har varenda jäkel som handlat av mig på bau köpt typ 7 hyacinter var, och där har jag suttit bakom kassan och suktat och tyckt de vart så fina & luktat så gott. Men skulle jag, en ungdom som bor hemma, kunna köpa sina egna levande julblommor? En dag tog jag mig i kragen och gjorde svaret till ja. Och eftersom dessa var de enda vaser jag hade i min ägo tänkte jag att jag liksom bara var tvungen att få det funka. Och det gjorde det! Vaserna kommer från IKEA och kostar typ 40 kr tsm? Dom är perf för the last standing rose i buketten, eller för egenplockade blommor på sommaren, en eucalyptuskvist eller varför inte en hyacint? ¯\_(ツ)_/¯ (Om ni undrar ang tandpetarna så är dom för att stabilisera då dom var lite rangliga, nu har dom dött lite. Så vet ej om jag kan rekommendera) (Glömde dock ge dom mer vatten så kan ha med det att göra också)

16.21 |

NA-KD favs + 30% rabatt(!)

 
nakd
na-kd
 
 
1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6.HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR / 9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR / 13. HÄR / 14. HÄR
 
Alltså jag äälskar NA-KDs kläder och idag fyller de ett år, vilket de firar med 30% rabatt (!) på alla kläder från deras egna märke. Här har ni mina favvisar och tänkte faktiskt passa på att klicka hem de två tishorna. Jumpsuitsen skulle verkligen passa sjuukt bra till nyår, särskilt nr 5! Vi får se om jag kan hålla fingrarna i styr :))))) Och spendera pengar på julklappar ist :))) kämpa. Använd koden NAKD30 i kassan för att få rabatten!

15.16 |

Hacker!!!

Asså nää nu är jag så stolt över mig själv, ser ni detta mästerverk? :') Har verkligen skapat allt detta helt själv (snackar om designen alltså) och känner mig som en riktigt hacker efter att ha stirrat in i css & htlm-koder hela dagen. Jag har ju kodat min blogg själv sen jag var typ 11? 12? Och är så glad att jag började med det, vet inte om jag någonsin kommer ha användning av det men det känns liksom bra på att vara bra på någonting där man är självlärd. Aja hoppas ni använder drop-down-menyn för glatta livet för den var ett hell att skapa. 
 
Idag har jag en halv dag ledig, börjar klockan 16 och det har varit såå skönt att sova ut, äta god frukost och slippa äta lunch ur en matlåda. Plus hinna göra klart det här såklart.
 
Här är två pics på saker som hände förra veckan:
Frukost på Tant Grön aka bästa frukosten evur. Vill ha denna buffé uppdukad för mig jämt, morgon, middag, kväll. 
Sushidejt med Ärnst innan jag för sista gången iår gick ut med mina bästa amigos. Nu har de flyttat till Österrike för 5 månader, inte så kul för mig men väldigt kul för dom. Vi sa hejdå i förrgår och då fick det världens bästa hejdåpresent av mig - en inspirational tavelram med texten ~photos de familie~ där jag satt in mina 3 bästa selfies.