18.16 |

Mhmm äntligen Levi's


21.47 |

Varför 5 timmar ens

Jag har suttit i köket i ca 5 timmar och väntat på att det ska börja regna (så jag kan gå ut på altanen och mysa) men det börjar ju aldrig :((. Under tiden har jag gjort klart en engelskauppgift, letat födelsedagspresenter till mig sjäv och tittat på Alfons Åberg, så himla mycket nostalgi kolla!!!
Nu ska jag smälta vit choklad som jag kan doppa hallon i för jag är en orro.

15.09 |

Lol

Nu är mattenationella (och alla andra nationella för den delen) avklarade och jag tackar gudarna. Ångesten är borta och jag är verkligen så fetredo för sommarlov! Jag är redo för två tortyrveckor på dagis, för bråvalla, för sovmorgnar, för att flytta, för en stressfri tid, för Öland, för allt!! Efter sista delen av provet gick jag med Alex, Sofia och Malin till stadsparken där vi satte vi oss och åt jordgubar, drack vin och firade att provet var klart. Mysmys. Malin följde med mig hem sen och hemma hade Linus förfest med sina kompisar vilket alltid är lika kul att vara med på. Hon åkte hem någon gång i förmiddags och fram tills nu har jag typ solat.
 

18.46 |

Helgsummering för vanlighetens skull

I fredags gjorde jag nada speciellt, var hemma själv så jag tappade upp ett bad och satte på en film. I lördags solade jag hela förmiddagen och vid 5 åkte jag hem till Anna där träffade jag Clara och Malin. Vi gick vidare mot usö och mötte upp Kasper sen tog vi bussen vidare til Olle. Jag hade en supermysig och asbra kväll/natt. Klockan 8 dagen efter tog vi bussen hem till Clara där hon bjöd på en stadig frukost minst sagt. Sen la vi oss i hennes säng och sov tills på eftermiddagen då jag skulle på krampenträning. 

21.32 |

21:32

En liten stund sen sist. Denna helg har varit toppen! I fredags var det kumlamarkén så jag köpte en massa godis. På kvällen var jag hemma hos Wilma med Julia, Amanda och Emma och åt jättegod mat för att Wilma har fyllt år. I lördags gjorde jag allt jag kunde hitta på för att undvika mina läxor bl a rensade jag ogräs och städade mitt rum? I Söndags tog jag ändå tag i plugget och på kvällen gick jag ut och sprang en runda på 7,5 km, jag är så stolt (alla former av grattis-meddelanden uppskattas). Idag hade vi en lektion på morgonen och sen tre timmars hål så vi tog bussen till IKEA för att det kändes som en bra idé.