02.03 |

Brudarbrudarbrudar

Gårdagen och dagen har varit riktigt härliga. Igår förmiddags var jag inne på marieberg och slogs på mellandagsrean med Linn. Vid lunch åt vi världens godast bakpotatis på the cofeé (deras fetaoströra är verkligen sänd från ovan). Jag köpte endast ett par svarta sidenshorts jag ska ha med till Thailand, egentligen suger mellandagsrean, the good stuff kommer ju inte förrns i mitten av januari. Efter mberg åkte jag hem till Sofia och senare kom det en massa sköna brudar och vi hade riktigt skönt häng. 
 
Idag låg jag kvar i sängen till halv två pga kunde ej känna min nacke.. Vid fyra åkte jag i med famijen till farmor och åt kalkon.Efter det skjutsades jag till Anna där jag haft spelkväll med mitt magalufkollektiv hela kvällen

15.51 |

Jul

Årets julafton var väldigt mysig, och bäst av allt- HELT stressfri. Klockan 1 åkte jag och bror min hem till farmor och träffa släkten. Vi åt ett som vanligt jättegott julbord innan Kalle Anka började. Sen följde efterätt OCH fika. När det börjat mörkna kom tomten på besök och jag fick en massa fina julklappar, bland annat en jacka, ett löfte om ett par vita nike air force och pengar i olika valutor. När klapparna var utdelade åkte jag och broren hem till mamma igen för nästa julfirande, eller ja ingen mat då för alla hade redan lagrat på sig för en vecka framöver. Jag fick yttligare några superfina julklappar däribland en Clean "skin" parfym (dör vad gott den luktar), Lite nya grejer till mitt rum och mer pengar.  Jag är supernöjd med årets julafton även fast jag inte tycker om den. Hoppas ni också hade en bra jul!
Hela släkten samlad
Farmor och Farfar
Pappi
Kusin, Bror, Kusin
 
 

14.51 |

Funnit den/dom

Jag sitter i min säng, lyssnar på julmusik och är bara så glad att de är just jag som lever mitt liv.
 
Fredag var en bra dag. På morgonen fick jag uppleva mitt första fackeltåg på Karro och se en superfin luciakonsert, det var mys. Jag slutade tidigt så jag åkte hem coh sov och på kvällen åkte jag till adolfsberg och träffa mitt brödraskap. Vi hade julklappsbyte och det var bara så klockrent, Klara fick en ölhjälm av mig och hon blev lycklig. Sen togs alkhoholen fram, jag drack dock inget för jag skulle hem tidigt. Gud vad jag älskar dom, så jävla härliga. Jag är alltid så lycklig när jag åker hem från våra magalufhäng. Igår bakade vi lussekatter och klädde granen här hemma och idag tänte jag ta mod till mig och göra mitt rum julfint. Jag ska även göra klart dom två sista uppgifterna jag har kvar innan det är jullov, jullov fattar ni JULLOV om 3 jävla dagar.

21.02 |

Ovanligt

Bra helg. I fredags var jag först på klassåterträff och det var väl helt ok. Efteråt var det fest hos Malins pv Tim och jag träffade så goa människor, så jävla bra och jag är fortfarande lycklig. Lördagen var en jagtänkerintegåifrånminsängpåheladagensålåtmigva dag. Jag hann se klart nästan alla avsnitt av diselråttor och sjömansmöss så någon nytta gjorde den dagen iaf. Idag har jag pluggat HELA dagen, aldrig känt mig så duktig.

21.19 |

Torsdagsseg

Idag har jag vart sjuk och varit hemma hela dagen. Vilket betyder att jag har gjort cirka noll saker när jag hade tänkt att göra  hundra, alltid samma visa. Men det var faktiskt skönt välbehövligt med en slappdag såhär innan slutet av veckan. Det jag har lyckats ta mig tid och göra idag är att se Hobbit för första gången. Sen har jag nästan skrivit klart min debattartikel. VIlket är SJUKT skönt med tanke på att vi har så mycket just nu. Uppsatser i Historia, svenska, naturkunskap och andra sakker i engelska, geografi och på teatern. Vi fick allt under förra veckan och allt ska vara inlämnat innan jullovet och i helgen har jag inte haft möjlighet att plugga då jag haft båda tyskaprov och matteprov denna vecka. Jag får ont i huvudet bara av att tänka på allt, gud ge mig jullov.

21.56 |

Konverterat

Jag har blivit mössoman. Älskar mössor, älskar hur snyggt det är, älskar hur man inte behöver göra något med håret, älskar hur behvämt det är, älskar allt! Jag beställde två nya till min samling för några dagar sen och den ena kom igår. Haha love it! Så töntig, så badass. 
 

21.01 |

Fina som alltid

Har bakat lite pepparkakor med lillebror nu på kvällskvisten