20.52 |

Sonntag

Söndag nästan utan söndagsångest, jag har bara en jävlig och lite försenad geografiuppgift som jag måste göra men ej orkar ta tag i. Denna helg var bra mycket bra. I fredags grillade jag i stadsparken med mina bästaste och det var himlans mysigt. Jag sov hos Klara och kom hem ganska sent igår så jag gjorde inte mycket mer än att kolla på game of thrones (En ny serie jag börjat på, är inte så jätteimponerad än men den går att kolla på)(redigerar detta inlägg och säger att jag var dum i huvudet som sa att GOT inte var bra). Idag har jag solat nästan hela dagen för vilket väder det har varit, sommar?? Jag var nyss ute och sprang en liten runda också och det var skönt. Nu ska jag duscha bye
 

19.01 |

Brrabrra

Oj vad fort detta påsklov har gått! Men kul har det varit. Jag har: Grillat med vänner, sovit, Hängt med Klara, Linn, Maja, pluggat, haft fest och gått på fest. Ett väldigt bra påsklov enligt min mening. Idag hade jag svenska nationella muntliga, efter det gick vi till jensen's (stammisar) och fick gratis mat & efterätt. Sista lektionen var Engelska och då hade jag engelska nationella muntliga, det är så superdupermegaskönt att ha de muntliga delarna avklarade! Nu ska jag duscha, äta, plugga.

19.30 |

Påsklov

I tisdags hade jag 4 timmars hål så jag åkte hem och till goda rum med familjen för att fira tjugoåringen. På kvällen åkte vi till pappa och firade med släkten. Efter det åkte jag in till Örebro och ad för att träffa mina gääärriiis. Vid åt chips och dipp och kollade på film. På onsdagen började vi inte förrns 1 så vi (Anna) gjorde våfflor och hade mysmorgon. Igår hade jag värsta morgonen ever, jag vaknade klockan 8 för att jag hade glömt att sätta på alarm och jag började kl 8.15.. Så snabbt kollade jag upp att nästa tåg gick 8.11 så jag i stort sett hoppar ur sängen och springer ut till cykeln och jag hann! den dagen kände man sig fräsch vill jag lova. Jag hade en tyskalektion på morgonen och sen 2 timmars hål så jag satte mig på waynes och åt frukost och pluggade.
 
Snart bjuder far på pulled pork sen åker jag in till Öret, ha en bra fredag. Btw det är påsklov.

13.54 |

Portföljen

 
 

21.45 |

21:45

Jag sov i sammalagt 1 timme inatt så när jag skulle gå upp imorse var jag sådär lagom trött och hade sådär lagom ont i huvudet, med andra ord stannade jag hemma idag. Vad har jag åstad kommit då? Inget, typ. Jag har sovit, ätit godis, sett Catching Fire för första gången, lagat mat och gjort min tyskaläxa. Men dom här nödvändiga sakerna som att skriva klart geografiuppgiften som ska vara inlämnad imorgon eller börja på NP-talet i svenska är ingenting jag ens funderat över idag :))))))))))))))))))))))) 
Det här var gott iaf det är det viktiga
 

13.23 |

Beige.

 
 
 
 
 

22.23 |

5 dagar kvar till frihet

I fredags hamna jag hemma hos Nils igen med massa babes, det var mysigt. I lördags sov jag tills klockan ett och sen satt jag typ och kollade på AHS hela dagen. Idag var jag ute och sprang på förmiddagen, det var typ det jobbigaste jag har varit med om? På eftermiddagen kom släkten och firade mamma och Linus som fyller år nu i veckan, pöjken blir 20.

18.57 |

Ooh La

Jag sitter just i detta nu på min baksida och solar och lyssnar på musik, jag sitter väll inte riktigt här för att njuta av den av den sköna vårsolen nej jag skulle väll mer säga att jag är utelåst, ett vanligt fenomen i min vardag. Jaja en får tacka spotify och wifi. När jag väl kommer in ska jag äta mat sen ska jag vidare på min farbrors kalas och äta tårta  (Det heter alltid kalas spelar nada roll om du är 0 lr 100). 
Typ så glad
 
 
 

18.05 |

Fast äter mest kakor

Sen senast- I söndags klippte jag mig, i måndags slutade jag på inndebandyn, och igår hade tre timmars hål och luncha på java med Clara. Just nu sitter jag hemma och äter kakor och pluggar.