21.54 |

Värt

Hade en sjukt rolig fredag! Åt tacos hos klara med resten av mina bröder i sab13 haha sen spårade vi. Värd kväll vill jag lova. Igår följde jag med pappa och farmor på en prommenad runt dovra sjöar i östansjö, jävligt jobbigt det där. Gick sammanlagt 8.3 kilometer men inte så mycket som en meter av det var plan, utan upp och ner för branta stigar. Haha var lite trött efter det. idag har jag degat, började kolla på walking dead i förmiddags. Sen frågade Johan om jag skulle med till mc, lätt. Har även försökt göra klart lite svenska uppgifter. 

21.10 |

Höstkärlek

Jag var ledig från skolan igår vilket var så himla skööönt. Tackar aldrig nej till sovmorgon mitt i veckan liksom, man blir ju en helt ny människa morgon efter! Haha till skillnad från mina vanliga zombiemornar.. Men jag pluggade mest hela dagen och blev klar med ett historiaarbete och kom lite längre på andra arbeten. Imorgon är det äntligen fredag! Jag längtar såå till helgen, ska ut på lite äventyr.
  
Måste också bara få förklara min kärlek till dessa två låtar på hösten, älskar dom egentligen året om men på hösten är jag blixtkär i dom. 
 

12.08 |

Barnkalas

Hade lite tjejmys i fredags med Amanda, Wilma, Julia och Linn! Härliga tjejer det där. Vi gjorde en sjukt god sallad sen basta vi och vid 2 på natten satt vi och doppade frukt i choklad och åt kladdkaka och grädde♥♥♥
Jag sov hos Amanda och igår gjorde jag nog inget annat än att plugga, och det tråiga är att jag knappt kom någonstans! Det är så sjukt svårt det här med nya lärare, man vet hur ens gamla lärare ville att man skulle skriva och så vill den nya ha nått helt annat! Menmen ska skriva som en tok fram tills 15 för då ska jag va barnkalasledare på ludwig kalas på lek och bus. Haha längtar nog mer än honom jag har ju inte vart där sen jag var typ 10!

22.12 |

Dagens


22.20 |

För jag är lycklig

Helgen som var va som himla grym! Jag hade en supermysig fredag med Wilma & Julia, vi åt middag på Pitcher's sen såg vi the mortal instruments en sjukt bra film om du frågar mig, men jag ÄLSKAR ju också fantasy.. I lördags åkte jag med samma brudar och Ida till Finnerödja på kvällen, haha mysigaste hålan med asskönt folk. Mådde inte alls så dåligt som jag borde i söndags men jag var ändå hemma och dega större delen av dagen. Dom första dagarna nu på veckan har varit vanliga, har dock vart så jävla trött! Men som tur är har jag sovmorgon imorgon. JAG FICK HA KVAR MIN KLASS FÖRRESTEN OCH JAG ÄR SÅHÄÄÄR LYCKLIG!aa exakt såhär lyckliga vart vi