22.58 |

Inge bling

 
Såhär har jag sett ut idag. Använde mina nya glitterstrumpor från topshop för första gången och insåg att det ej var så glittriga som jag trodde. :(. Det är förmodligen därför jag ser så sur ut, vem skulle inte va sur om ens blingbling-strumpor saknade bling?. Vad har hänt idag då? Jag har gått på en teater gjord av mina duktiga estet kåmpisar. Det var typ allt.  
 

22.25 |

En alpenresa

Känslan av att bocka av en grej på dödsångestframkallande listan är väll ändå det jag lever för. Jag hade med andra ord prov på svensk grammatik idag, betygsavgörande mysigt nog<3. Men nu är det gjort och jag är överlycklig. Har endast ett engelskaprov och ett matteprov kvar att göra DENNA vecka :').
 
Helgen som var var soft. Jag gick på en liten gosig julmarknad i kumla och köpte brända mandlar, jag kollade på julklappar till min familia och hängde med Ärnst. Igår pluggade jag ihäl och BOKADE EN RESA TILL ALPERNA! Jag är taggad till tusen, för det mesta.. (Är ibland lite skeptisk till den 30 timmar långa bussresan). Meeen vem bryr sig på sportlovet åker jag, Klara och Sofia + 44 andra piltar till Val Thoréns i Frankrike! det kan bli superkult!!
 
En gölli häst på julmarknaden 

13.00 |

Ich bin eine Kartoffel

Hejhallå. Kom hem från Tyskland i söndags där jag har haft en megabra vecka! Har barrundat de flesta dagarna och druckit massa billiga öl och mojitos, varit i Tysklands näst största stad Hamburg, handlat inte så mycket men fint, åkt skridskor utan hjälm och jobbat på ett litet skolcafé med Klara. Som tur var var vi ej önskvärda där så gjorde mest den första delen. Bästa upplevelsen var på måndagen då jag för första gången lagligt beställde in alkoholhaltig dryck, blev klapp efter 3 öl och snurrade runt på Hannovers gator med fyra favoriter. (samt vinglade hem klockan 21) Vill tillbaks<3. 
 
Idag ska jag hänga med fem härliga brudar, varav vissa jag typ ej träffat sen jag slutade nian, kult!! 
Kloura på ett tyskt glasscafé.

13.23 |

Snö of sweden

Sitter i skool och är cool på håltimme. Det har snöat idag vilket väll på sätt och vis är mysigt. Det är dock inte mysigt att klampa omkring i slasket och behöva välja vilket par skor man ska offra detta år. Idag ska jag plugga matte och packa lite granna pga av matteprov imorgon och tysklandsresa på lördag. Om en vecka hittar ni mig och Klara på en bar någonstans i Hannover med varsin öl i handen!! Skoja vi ska vara i ett skolcafé och ruttna xo.