17.32 |

weho

Nu är det höstlov tjihoo :P.
 
Igår åt jag lunch på med Hermis igen, på Wayne's, och fikade på Ingeborgs igen. Var även duktig och plugga! Idag åt jag lunch med Sofia och Frida på Java men fikade inte på Ingeborgs igen. Efter skolan gymmade jag med soffe och nu ligger jag nyduschad i sängen och väntar på att få kraft för att göra mig iordning. Vid 18 blir jag upphämtad av Soffa (hon ska ej få mera attention i detta inlägg faktiskt nu räcker det) å då drar vi till ad, först Klara sen Kajsa där vi ska ha en litenliten KFFFest. Sen sover jag hos Klaren. 

13.21 |

Sallat

Igår hade jag halvdag i skool och slutade klockan elva så vid den tidpunkten pallrade jag min arma kropp till gymmet. Efter det tog jag bussen till Kumla och svängde in på lidl innan jag prommenerade hemmåt, jag köpte rucccola, champinjoner och granatäpple sen trixade jag med det jag hade hemma och fick ihop detta! Sallad bestående av aa, ruccola, champinjoner och granatäpple samt rostade valnötter, purjolök och halloumi! Moooms. Jag hade tänkt plugga en massa också men de blev ju inge av de och på kvällen åkte jag hem till min bf o sov. Vad halvduktig jag va ändå.

12.14 |

Kappor

kappor
 
 
kappor
Snart är den svenska vargavintern här och jag behöver en ny kappa. Tycker det är svårt att beställa ett sådant viktigt ting från internet eftersom man aldrig vet hur de sitter eller hur varma de är på en skala jagkundelikagärnavaritnaken-härligtpåtagbartduntäcke, jag föredrar skalans högsta poäng men nöjer mig med att bara inte frysa. Klart är väll att jag vill ha en svart eller grå,det jag funderar på är om det är snyggast med en grå kappa och svart halsduk eller tvärtom? Svårt dedär men är iaf inställd på någon av de från H&M uppe i höga hörnet, de längst ner är ju en dröm men med en prislapp på 3 500:- får de också fortsätta vara det.

22.31 |

22:31

Jag hade en lugn helg. Sov hos Klara på lördagen och jobbade söndagen, bra helg de!
 
Nu sitter jag hemma hos Papi och har nyss finally beställt min nya fonk, guldig 6s. Velade lite granna mellan guld och rosa men fick till slut ta mig samman, kontrollera min inre orre och ta en guld. Ska hur som bli så skönt att slippa min halvdöda, jag fick ju denna i födelsedagspresent egentligen så skönt att man e bra på att ta tag i saker:). Om prick en vecka är det höstlov och då ska jag till Götlaborg med Hermis! Vi ska sova på hotell i två nätter och strosa omkring, gå på Liseberg. Jag ska även ta tag i mitt körkort för gud börjar få ångest över att jag lagt det på hyllan, SÅ DUMT. Nu: homeland, pysssssssss<3

16.54 |

thängs

Jag hade ett lite lagom långt hål igår så jag lunchade med Herman, först Jensen's sen Ingeborgs. 
 
Today hade jag lite extra lång sovmorgon för jag skulle till vårdcentralen och kolla upp mig vid 11 snåret. Sådant får man ta vara på så imorse satt jag läänge i sängen och kollade runt på youtube, åt god frulle sen cyklade jag iväg och skickade tllbaka ett paket. På vårdcentralen gick det bra, fick veta att jag var frisk som en nötkärna, typ. När jag kom hem igen åt jag lunch innan jag tog tåget till skolan där jag va i typ 40 min.
 
Nu ska jag snart dra mig in mot staden för att jobba, ska mingla omkring på Olof Palmes torg i 2h och promota bageriet och dela ut smakprover eller ngt sånt!
 

21.48 |

Grattis mig

Jag skickade nyss in en sen uppgift och bockade därmed av det, för tillfället, sista på min plugglista!! Jag vet inte när jag senast (under... aktiv skoltid?) låg såhät mkt i fas, vet ej om det ens hänt under min gymnasietid? Firar med passande låt:
 

14.36 |

14:36

I fredags hade jag en möe mysig kväll med Linn hemma hos min pappi då vi _äntligen_ firade hennes 18-årsdag, några månader i efterskott menmen. Vi åt tapas, drack drinkar och snickelisnackade, sen drog vi till Ritz!
På lördag gjorde jag ingentign alls för jag tyckte jag förtjänade det och på söndagen jobbade jag.
  
 
Denna vecka har jag hittills bara gått i skool. Efter skool idag ska jag träna med Sofia, vi ska köra lite pass. Tänker så ofta att jag ska komma igång med träningen med det är så jobbigt, och så tråkigt när man är halvsjuk hela tiden och aldrig känner att man presterar helbra. Jag har btw fått reda på att min konstanta förkylning jag dragit på är en allergi, jag ska ta ett såkallat pricktest snart för att få reda på mot vad. Så blir det nog mkt bättre! Annars är jag just nu innen i en fas då jag inte är helt begravd i läxor vilket verkligen är första gången sen skolstarten, tänkte göra det allra sista idag.

18.24 |

Hötm

Byxorna och väskan är nya, från gina tricot//asos

14.05 |

Mobilabonnemang

Man skulle kunna mena att det ska stå *sponsrat* någonstans på det här inlägget, men det enda jag får för detta är väl en och annan massage. Herman och Oskar håller på och skapar hemsidor som de menar ska kunna försörja dem inom en snar framtid, bara jag länkar till dem. Jaja, inte mig emot.

Först ut är mobilabonnemanget.nu där de jämför mobilabonnemang på ett enkelt och överskådligt sätt. Det finns en massa abonnemang från de 9 (snart 10) populäraste mobiloperatörerna i Sverige. Tanken är att reda ut vad som ingår i abonnemang från olika operatörer, vad de kostar och vilka aktuella erbjudanden som finns. Du kan också jämföra olika prisplaner för mobil med abonnemang. Sen innehåller sidan också information om vilka operatörer som delar nät, hur du byter abonnemang och saker att tänka på när man väljer abonnemang.

Mobilabonnemanget.nu.png

 


För alla studenter finns det speciella studentabonnemang (fungerar också för er under 18!) som är lite extra bra för alla som grottar ner sig i skolböcker om dagarna.


Hemsidan är faktiskt väldigt användbar och jag skulle ljuga om jag sagt att jag inte har haft ett finger med skapelseprocessen. Så iväg och hitta ett billigt abonnemang på mobilabonnemanget.nu direkt!


18.52 |

Håriset

Jag färgade  Ä N T  L  I G E N  håret igår, har inte varit nöjd med det sen jag färgade tillbaks det till blont på trash i våras. Det har varit flammigt, fläckigt, randigt, oranget, för tjocka slingor och bara inte alls bra. Jag har dock valt att låta det vila eftersom jag färgade från brunt till "blont" och slet mkt på det, har även haft trust issues för frisörer för har inte vart nöjd de senaste 3 gångerna jag gått till salong. Nu är jag nöjd!! Det är det äntligen en enhetlig blond färg och skiftar inte alls lika mycket, det är fortfarande liite varmt men det är pga den bruna hårrfärgen (alltså färga inte det går inte bort) men beställde hem silvershampoo som ska fixa de. Beställde faktiskt hem en del andra hårrelaterade saker också, kanske kommer upp i ngt inlägg om hår ngn gång tkr sånt e kul!! Även om det skulle bli ett "ta hand om ditt slitna kemsikt behandlade och förstörda hår så gått det går inlägg":/. Gjorde det hos min papis kompis på salong FORM på norr btw, gå dit om du inte vill bli missnöjd.
 
Fick klippa av en del också pga slitet men gillar det, gillar oslitet hår (ok det e ju fortfarande slitet men mer friskt). 

15.21 |

Veckisen

Halloj! Denna vecka har bestått utav korta skoldagar, buffé på coco thai, mkt internetshopping (ni ska få se!), lunch med mamma och plugg. I fredags var jag hemma hos Doris på kvällen och åt pizza från paolos & drack vin, sen ritz. Igår jobbade jag och idag är min första lediga helgdag på tre veckor!! Jag låg och drog mig läänge imorse, åt god frukost och kollade på film med mamma. Snart ska jag åka och köpa kanelbullar och ikväll ska jag till Örebro.