17.38 |

Fredag!

Jag har haft en sjuk bra dag hittils, jag slutade redan klockan 11 då vi inte hade nån naturkunskap. Så jag tog tåget hem och gjorde pannkakor sen har jag sovit, duschat och bara strösat omkring hemma, LOVE. Men nu ska jag in till stan och möta lite brudar för bio och mat. Ha en bra fredag♥

17.14 |

Dagens

 
Tröja - Monki  //  Byxor - Tally Weilj  //  Skor - Converse
 

19.59 |

NEJ

Veckan har varit helt okej fram till igår, igår var bara en allmän pissdag. Jag försov mig en timme, fick veta att dom kanske ska splittra min nya älskade klass, fick ett nytt och sugigt schema, hade en skitdålig träning på kvällen och det mesta var bara väldigt sugigt igår. Det ändå som var bra var lunchen när jag åt på Rosali Delis med större delen av klassen, ASSÅ FÖRSTÅR NI DÅ VILKEN MYSKLASS JAG HAR? Och dom bah näe fack you du får inte ha kvar den.
  
Idag har däremot varit en bättre dag. Vi hade "klassdag" så vi hade lite sovmorgon sen gick vi från skolan till naturens hus där vi grilla korv. Det var också lagtävlingar och annat skoj under dagen, vi fick bara umgås helt enkelt. Vi slutade 12.30 och sen har jag inte fått så mycket mer gjort idag.

00.36 |

Nästan sovmorgon

Jag vaknade klockan 10 imorse vilket hade varit helt okej om jag inte skulle ha vart på spelarmöte vid kvarntorp klockan 10.. Så jag fick slänga i mig en snabb frukost och dra iväg. Jag var där  till 2 sen åkte jag hem, annars har det vart en lugn dag. Var barnvakt åt lillebror nu på kvällen så vi åt pizza sen fixade jag iordning varm banan och choklad till mys framför tvn. Imorgon åker jag in till stan och träffar min pingla Linn för vi ska fira lite sena födelsedagar! Haha lär bli toppen.

23.29 |

Release

Jag har alltså gått en vecka i gymnasiet nu och det känns super! Jag har lärt känna några nya härliga vänner, det har vart fint väder hela veckan och vi har inte haft några direkt vanliga lektioner. Vi slutade redan 13.20 idag (vilket vi gör varje fredag jag bah yes) så ja kom hem tidigt och sen sov jag, standard. Nu på kvällen var jag på träning och jag var helt död efteråt kan jag lova, haha vad hände med att springa en gång i veckan på sommarlovet? Men nu ska jag fredagsmysa, ha en bra fredagskväll
Vi strejkade från skolmaten och åt på Java igår, typ världens godaste mat
 

21.02 |

Äppelträd

 
 
 
 
 
 

12.42 |

New in

Var på  marieberg för några dagar sen med Maja och fick med mig lite nytt hem. Jag älskarälskarälskar skinnjackan! Jag beställde ju en liknande från nelly för några veckor sen men det blev nåt fel med den beställningen och när jag skulle beställa om var jackan såklart borta. Men denna är ju faktiskt snäppet snyggare ändå! Och den rosa blusen är superfin i ryggen, helt klart nöjd med allt.
 
 

22.42 |

Första

Första dagen, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag känner. Jag tror nog att vissa hade en bättre första dag än jag hade om jag säger så. Vi slutade klockan 2 så jag tog tåget direkt hem och la mig sen och sov en timme. Haha man är ju inte van med att gå upp svintidigt än.. Nu på kvällen har jag vart på säsongens första träning för min del, känns bra att komma igång igen men jag missade ju idol! Haha gud jag hade viljat se det för utagningarna är ju lätt mycket bättre än själva programmet men jag får kolla på tv4.se.

22.28 |

Jag lär inte sova mycket inatt

Imorse följde jag med mamma och kollade på Ludwigs karate träning, fråga inte varför för det var det tråkigaste jag har gjort på länge. Vid klockan tre cyklade jag till Wilma och vi har kollat på bratzfilm och spelat airhockey, fab. Jag kom hem för nån timme sen så jag har duschat, satt på mig en ansiktsmask och fixar naglarna. IMORGON BÖRJAR JAG GYMNASIET! Jag är både rädd och nyfiken, låt det bli tre riktigt bra år nu! Jag och Wilma ska tagga upp med frukostbuffé på Java sen går vi mot Karro.

19.08 |

Skara

Jag åkte till skara sommarland med familjen i förrgår, det var evigheter sen jag var där sist men det var helt okej. Spenderade också två nätter i sommarstugan så jag kom hem igår.
 
 

00.07 |

Hemma bäst

ÄNTLIGEN HEMMA!
Jag kom hem från världens bästa vecka på öland i fredags natt, jag har haft så himla kul med så himla skönt folk, bara mått så jävla bra. Det var helt klart den bästa veckan på sommarlovet och nu börjar vi räknar vi ner till öland 2014! När jag kom hem fick jag sova i min egna säng 1 natt innan jag skulle spendera 5 dagar i sommarstugan. Idag har jag vart super seg, kom hem nån gång på eftermiddagen och slog på ett avsnitt av pll men somnade inom 5 minuter. Imorgon ska jag åka hem till pappa och packa ner lite grejer i flyttkartonger sen ska jag vidare och fira min kusins 20 årsdag
 
ÖLAND 2013