22.35 |

Näääää

Åhhhh har ett (enligt mig) megastort historiearbete som ska in på tisdag. Hållt på med detta i 8 veckor men tråkigt att man är en dålig elev :////. Villintevillintevillinte men måste skriva detta nu ikväll, imorgon och heeela måndag. Imorgonkväll ska jag tur nog på hemmafest så får tänka på annat + på söndag har jag tydligen lovat att följa med på ålandskryssning. Mamma sa att det fanns god mat. Aja höstlov wiie. (Juse tysken åkte hem igår)
 
Nu är katten busig och har rivit upp min läpp också, fack han.
kan ni se den lille demonen

20.02 |

Tyskland flyttar in

För prick en vecka sen flyttade det in en tysk hos mig (därför har jag ej haft tid för lille bloggen). Det är assvårt att få tiden att räcka till både en tysk och läxor, ni skulle bara veta. Vivienne heter hon hur som helst, hon är trevlig, blyg och har honung på sina mackor. Jag skulle väll säga att det har varit spännande att ha någon bo hemma hos sig såhär men kids ställ aldrig upp på 12 dagar utan tidigare erfarenhet.
 
I torsdags var det karrofest!! Tema rave och det ägde asmycket, skulle nog vilja säga bästa k-festen någonsin. Lite kul att dra med en nykter tysk sådär också. På fredagen låg jag utslagen i soffan hela dagen, på kvällen åkte tysken på bowlig med sina vänner och sov hos Klara, så jag passade på att smita hem till mamma och mysa jättemycket med Ärnst. Vet inte när jag sist njöt så mycket av egentid. Igår hände inge spännande men idag drog jag och Klara med tyskarna till boda borg, min kropp är för gammal för det. Men hade mest panik över scenariot "heldag ensam med tysken" Klara med, boda borg kändes mer skonsamt.

17.33 |

Pluggeliplugg

Hola, sitter just i detta nu på wayne's på krämaren och pluggar litt tyska, detta är LÄTT bästa pluggstället enligt mig. Sen har dom ju så goda foccacias också mvihihi. Om en timme ska jag pallra mig bort till länsteatern och gå på Chaplin.
 

23.23 |

The Maze Runner

I fredags var med Lisa och Alva på The Maze Runner och jag säger bara SÅ. BRA. FILM. Jag är sjukt svårimponerad av film men denna lyckades verkligen fånga mig. Den är i samma stuk som The Hunger Games, men den är också minst lika bra (vilket ju säger en hel del).
SE DEN!!
 
 
 
 
 

19.12 |

Guld

Idag var mina två sista lektioner inställda så jag fick sluta 12. Efter skuul gick jag en liten stund på stan med Alva & Elin. Jag hade nämligen ett presentkort på glitter som jag visste skulle gå ut här om några dagar, så jag konsumerade upp det och fick med mig lite smycken hem.
50 krons på H&M
Man ser knappt men örhängena till vänster är i färgerna guld, silver och pärlvit. Silverringarna blev ett spontanköp då jag såg att det var 3 för 2 när jag kom fram till kassan. Har sett liknande på tumblr så tänkte prova men de lär mest ligga och damma i min smyckeslåda, tror ej det är min grej.
Sen kan jag visa min nya klocka. Den är av märket STORM och jag fick den av mamma förra helgen. Tycker den är suuuperfin. 

07.33 |

Långhelg

Hähäj.
Idag och igår har jag haft studiedag vilket varit ganska så jätteskönt. Igår låg jag i min säng, åt chips och kollade på the Hobbit hela dagen. Idag hade jag däremot bestämt mig för att plugga. Men då det är lite svårt att göra det hemma hos pappa med 0 wifi satte jag mig på cykeln och trampade iväg hem till mamma. Innan jag åkte dit svängde jag upp på torget och bytte batteri på en klocka och köpte med två sallader från fresh food. Resten av dagen har jag faktiskt varit duktig och pluggat.