09.59 |

Nya sakker

Förre veckan shoppade jag lite granna
Skjutsade ludde till träningen så svängde in till marieberg under tiden jag väntade på att han skule bli klar. Köpte bl a dessa byxor på MQ! Sitter såå bra och är såå snygga. Älskar den snea knäppningen. 
Detta fick också följa med hem i en påse. En hårringgrejs. Asså typ ett spänne? Har fått dille på runda silvriga metalringar så detta var ett måste. Köpte även 2 st vanliga BH:ar på Lindex. De har 20% rabatt på alla BH:ar nu så tips om du också behöver nya men också hatar att lägga mycket pengar på det.
berättade ju att jag köpt nya balskor och här är dom! Asså hade sån tur, exakt sånna jag ville ha, i min storlek och halva priset. Ville ha bra kvalite så man inte får ont i fötterna men samtidigt inte betala en förmögenhet. Mamma sa åt mig att kolla på rean och så fanns exakt sånna jag hade tänkt mig; spetsiga, svarta och lagom höga. 
Passar la på att slänga in en sneak peak på min balklänning när jag ändå är igång

09.50 |

@ fröken brogrens

HEi! I'm *rubriken* right now. Var lokaliserad i Örebro kl 8.15 imorse och fick då veta att morgonlektionen var inställd och att jag börjar 10.40 :'). I vanliga fall hade jag gråtit men som tur e hade jag bilen så det gjorde inte så mycke, plus var inte dödstrött imorse. Detta är ju ett utmärkt tillfälle för att skriva om lite svensk språkhistoria!! Skoja finnns inga sådana tillfällen.
Efter skool idag ska jag gymma och hämta Luddowitch. Hans månadskort har tagit slut så jag får agera taxi då mamma inte vill fylla på då för vi ska till Thai = onödigt. jag klagar inte för jag får ta bilen! Det är på Torsdag jag åker förresten, till Thai och Hermis!! jättesnart!!

22.31 |

bra bättre HACHI

Haha juste! Knäpp sak som hände igår! Jag och min chef pratade om pinschos där ingen har ätit - hans förutfattade mening var att det är mindre bra/inte top notch/äckligt - för att det är en kedja. Min respons var
-du kan ju inte tycka Sushi Yama är äckligt 
*djup suck* sen in på en redan disskuterad disskusion vilket alltid slutar med "har du ätit på HACHI än" "du måste äta på HACHI" som ligger mitt emot Ekershallen på väster. Sen oväntat avslut "vad gör du ikväll?" "här är 400 spänn ta med en vän till HACHI och kom tillbaks och säg att Sushi Yama e gott"
 
HAHAAHA jag måste ju tycka om min chef. Klara vart nöjd
och JA jag är SÅ överbevisad, var och är fortfarande helt blown away. KAN SUSHI SMAKA SÅ, det smakar ju redan himmel? Asså ät där snarast för det stänger i slutet av febuari! Det var bland det godaste jag ätit någonsin. 
 
2 st btw
1. btw så ska min chef börja sälja pizza på bageriet i sommar.
2. btw så gjorde han pizza till mig igår och för att smälta den innan man åt finsushi så svängde jag och Klaren in på marieberg där jag spontanköpte ett bar balskor! 
 

22.15 |

Rezponzible que?

Sist jag skrev var det dags för nattinnebandy och det var kul samt jättetråkigt & sentimentalt att det var sista, men kul! Innan det körde igång plockade vi upp lite gamla IF-tröjor, drog en sväng til Willys och handlade det vi var sugna på -> hindersmässan -> sushi -> KARRO! Önskar att jag hade sparat en bild på vårat berg av goda grejer :(. Som sagt bra kväll, framförallt skönt att 1. Vara tillbaka på Karro 2. Relativt lungt och inte alls lika blodigt som förra året. Klockan 3.40 ramla jag innanför portarna i kumla igen. Här är en snygg selfie på mig från denna afton
Since nattinnebandy har jag gjort vadoo? Förra fredagen var jag hemma hos Sofia på kvällskvisten för Tapas & häng. Somliga styrde kosan mot Ritz men för att förhindra mig själv från detta öde hade tråkiga jag tagit bilen, tyckte jag var smart när jag var hemma menmen. Resterande del av helgen valde jag att göra INGENTING förutom att sträcktitta på Grey's anatomy (nyfunnen kärlek). Det var så skönt vet inte alls när jag senast gjorde något sånt? Antingen jobbar jag, pluggar, e med Herman/kompisar, festar eller e bakis (e jag bakis går faktiskt hela dagen till det att överleva ej serier).
 
Denna helg valde jag dock att gå ut och kom till insikt med att jag ej kan hantera alkohol längre :/. Vi började hemma hos min papi o såhär såg det ut:
Sen kmr jag inte ihåg så mycket mer trots att jag helt ärligt drack sååå lite. Haha det sluta med att jag inte trodde att jag hade någonstans att sova så jag sov hemma hos Herman(-Herman). Det var dock sååå skönt dagen efter att kunna cykla iväg till jobbet. Efter lång jobbdag cyklade jag vajert tillbaka åt lite mackor o fika sen tog jag bussen hem. Jobbade även söndag o idag har jag vart i skool.
 
Dagens statement är att JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ TRÖTT SKOLPERSONAL* SOM ÄR FÖR TRÖTTA FÖR ATT GÖRA SITT JOBB. Jag fick veta IDAG alltså när mer än hälften av trean gått att retorikkursen jag tar inte kommer att räknas in i mitt betyg. Kan vara värt att nämna att jag alltså går den frivilligt i tron om att kunna höja mitt snitt och därmed börjar 8.15 ist för 10.40 på måndagar samt sutar 16.35 ist för 14.40 på tisdagar :). Tänker nog välja att avsluta kursen ändå bara för att kunna visa upp att jag tagit den. Jag vill ändå inte, TROTS TRÖTT SKOLPERSONAL*, ha lagt ner så mycket tid på något alldeles helt och hållet i onödan. Plus kul kurs o bra lärare.
 
*No blame on tha teacherz, just "SKOLPERSONAL", no names